Huvud webbsökning ZBIGZ Review
webbsökning

ZBIGZ Review

ZBIGZ Review
Anonim

Ladda ner torrenter direkt från din webbläsare

Hur man hittar falska Torrent-filnedladdningar

 • För att ladda ner en torrentfil, använd pilen bredvid knappen Hämta och välj Kopiera länk .

 • Kopiera länken när du ser den och klistra sedan in den i adressfältet i din webbläsare för att omedelbart starta nedladdningen. Om det är en mediefil som du laddar ner kan du använda Play istället för att öppna filen online utan att behöva ladda ner den först.

  ZBIGZ Begränsningar

  ZBIGZ-användare är begränsade på många sätt, vilket säkert skiljer det från en vanlig torrentklient.

  Den maximala storleken på vilken torrent som helst kan endast vara 1 GB. Detta betyder att summan av varje filstorlek som finns i torrenten måste vara 1 GB eller mindre. Allt ovan kommer att avvisas av ZBIGZ.

  Nedladdningshastigheter med ZBIGZ-kapsel på 150 kB / s, vilket är mycket långsammare än med vanliga, nedladdningsbara torrentklienter. Desktop-torrentprogram har vanligtvis inga nedladdningsbegränsningar bortsett från det som ställs in på hastigheten på din internetanslutning.

  Gratis användare kan bara ladda ner upp till två torrenter samtidigt med ZBIGZ, vilket, återigen, är en enorm begränsning som du inte hittar i de flesta andra gratis torrentklienter.

  Om du skapar ett gratis konto på ZBIGZ kommer dina torrentfiler att stanna kvar på ditt konto i sju dagar. Det betyder att när du har lagt till en torrent och det är klart för dig att ladda ner filerna har du en vecka från den dagen innan dina filer går ut och tas bort.

  Dessa begränsningar, och andra som inte kan kopiera torrentfilerna till ditt Google Drive-konto, upphävs om du betalar för premiumversionen.

  Mina tankar om ZBIGZ

  Jag har motstridiga tankar om ZBIGZ, men jag tycker att jag använder det ofta.

  Jag gillar att du inte behöver ladda ner någonting och att alla torrenter du lägger till ditt konto är tillgängliga från alla webbläsare. Du kan också välja att ta emot e-postmeddelanden när torrenter cachas, vilket är en fin funktion för när du är borta från din dator.

  De fruktansvärda långsamma nedladdningshastigheterna är emellertid extremt uppenbara. När du laddar ner någon annan fil på internet är du van vid en vanlig hastighet och ZBIGZ är mycket långsammare.

  Vissa internetleverantörer stryker eller styr torrentrafik. ZBIGZ torrent trafik från dina ISP: s perspektiv, så eftersom det kör som alla andra HTTP-nedladdningar, är din ISP mindre troligt att begränsa sin bandbredd. Så om din tjänsteleverantör begränsar din åtkomst till BitTorrent-nätverket, kan en online-torrentklient som ZBIGZ faktiskt vara ett av dina enda återstående alternativ för att ladda ner torrenter.

  Även om begränsningarna som jag nämnde ovan är ganska extrema, är ZBIGZ fortfarande värdefullt eftersom den är helt online och kommer inte att kontrolleras av de flesta Internetleverantörer.

  Besök ZBIGZ