Huvud webbsökning YouTubes gratis streamingfilmer och TV-program
webbsökning

YouTubes gratis streamingfilmer och TV-program

YouTubes gratis streamingfilmer och TV-program
Anonim

Strömma gratis filmer och program på YouTube

Ett annat sätt att hitta filmer i full längd på YouTube är att använda FILTER-alternativet när du gör en sökning. Du kan filtrera resultaten för att bara visa filmer och / eller ändra varaktigheten för att bara visa långa videor, vilket skulle hjälpa dig att hitta gratis filmer.

Ännu ett sätt att söka via YouTube är med en tredjepartswebbplats som heter Zero Dollar Movies. De har katalogiserat tusentals gratisfilmer från YouTube, så du kan bläddra bland genrerna som de har byggt eller söka efter en filmtitel. De har filmer från början av 1900-talet fram till 2015. Du kan också hitta filmer från Bollywood, Tamil och Telugu.

I likhet med Zero Dollar Movies är Reddit-suben kallad Full Movies On YouTube, där användare kan publicera länkar till hela filmer som finns på YouTube.

Gratis streaming-TV-program på YouTube

Det finns också gratis TV-program som finns på YouTube, men som filmer är de inte lätt sökbara. Det finns en Shows-sida men ingen av dem är fria att titta på.

Du kan prova Reddits Full TV-program på YouTube, men utöver det är det bästa sättet att hitta gratisprogram på YouTube att göra en manuell sökning precis som för filmer.

YouTubes videokvalitet

De flesta gratisfilmer på YouTube är tillgängliga från 144p till 480p, men det finns några som är så höga som 720p och 1080p.

Om du väljer den lilla inställningsikonen längst ner på YouTubes videospelare kan du växla mellan tillgängliga kvalitetsinställningar.

Fördelarna med att registrera dig på YouTube

Registrering med YouTube är helt gratis och vem som helst kan gå med. Om du har ett Google-konto, som en Gmail-e-postadress, kan du logga in på det sättet. Registrering krävs dock inte, så du kan titta på många gratis filmer utan att någonsin skapa ett konto.

Vissa gratisfilmer på YouTube betygsätts på en viss mognadsnivå som kräver att YouTube verifierar din ålder. Om detta är fallet kan du registrera dig på YouTube så att du kan se ännu fler gratisfilmer.

Hur man skapar ett YouTube-konto

Där YouTube får sina filmer

Olika företag kan visa gratis filmer på sina egna registrerade konton på YouTube. Sedan samlas de gratis filmerna på ett ställe för enkel visning.

Några av de gratis filmerna på YouTube kommer från Crackle, Starz och Viewster för att bara nämna några källor.

Många gånger kan du dock hitta en film på YouTube en dag och sedan upptäcka att den har tagits bort strax efter. Det beror på att vem som helst kan ladda upp videor till YouTube, vilket innebär att även upphovsrättsskyddat material kan laddas upp då och då. Men dessa typer av filmer och TV-program tas bort regelbundet för att rensa upp videosamlingen.

Systemkrav för YouTube

För att titta på filmer på YouTube är det nödvändigt att ha en webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari eller Opera, samt att ha ett uppdaterat operativsystem som Windows 10 eller Windows 8, även om äldre Windows-versioner kommer att köras YouTube också.

Det är också viktigt att ha minst en 1 Mbps internetanslutning för att säkerställa en stabil ström av bra tittskvalitet. En del YouTube-innehåll kan orsaka buffring när du försöker se videoklippet, men det är vanligtvis bara ett problem på långsammare anslutningar.

Besök YouTube för att strömma gratis filmer