Huvud sociala media "Vem är i din familj" på Facebook?
sociala media

"Vem är i din familj" på Facebook?

"Vem är i din familj" på Facebook?
Anonim

Låt dina Facebook-vänner veta vilka dina familjemedlemmar är

 • Instagram
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • avLinda Roeder

  Denna långvariga webbentusiast och konsult har en bred kunskap om hur personliga webbsidor fungerar.

  I avsnittet Om som är tillgängligt högst upp på varje Facebook-användares profilsida kan du se människors födelsedagar, var de kommer från, arbetsplatser, skolor, aktuell plats, civilstånd, kontaktinformation och annan information - om personens integritet inställningar gör att du kan se dem. Du kan också se en lista över personens familjemedlemmar som finns på Facebook.

  För att låta dina vänner på Facebook se vem du är släkt med, lägg till dina systrar, bröder, söner, döttrar, mödrar, fäder, fruar, män, pojkvänner, flickvänner eller personer du pratar med till din Facebook-profil.

  Hur du ändrar din familj och dina relationer i Facebook

  Att lägga till familjemedlemmar är snabbt, men du måste vänta på en bekräftelse från personen innan processen är klar:

  1. Klicka på Profil högst upp på din Facebook-sida för att gå till din egen Facebook-profil. Det är den med ditt profilfoto och namn.

  2. Klicka på fliken Om .

  3. Välj Familj och förhållanden i den vänstra kolumnen på skärmen som visas.

  4. Klicka på Lägg till en familjemedlem .

  5. Ange namnet på din familjemedlem i det angivna fältet. Personens Facebook-profilfoto kommer att visas när du skriver om han eller hon finns på din vänlista.

  6. Klicka på pilen bredvid Välj relation och välj från det stora urvalet av traditionella familjerelationer och könsneutrala relationer i rullgardinsmenyn.

  7. Om du inte vill att alla ska se dina familjerelationer klickar du på pilen bredvid Public och ändrar integritetsinställningen.

  8. Klicka på Fler alternativ i den offentliga listan för att välja en grupp för din familjemedlem. Facebook tillhandahåller bland familjer och nära vänner, men du ser också alla grupper du har skapat i listan. Klicka på Familj eller en annan beteckning.

  9. Klicka på Spara ändringar .

  10. Facebook skickar ett meddelande till din familjemedlem om att du vill lägga till honom eller henne i din familjlista (eller vilken lista du angav). Personen måste bekräfta förhållandet innan det dyker upp på din profil.

   Avsnittet Familj och relationer är också där du lägger till eller ändrar din relationstatus. Klicka bara på Ändra min relationsstatus högst upp på skärmen och gör ett val på rullgardinsmenyn som visas.