Huvud köpa guider Vilka mediaströmmar spelar Netflix eller Hulu?
köpa guider

Vilka mediaströmmar spelar Netflix eller Hulu?

Vilka mediaströmmar spelar Netflix eller Hulu?
Anonim

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • kameror
 • Audio
 • avBarb Gonzalez

  The Simple Tech Guru är en förespråkare för enkel, förståelig teknik och behovet av konsumentutbildning.

  När man handlar efter en mediestreamer vill många först veta om spelaren kan ansluta till sina favoritwebbplatser. Mer och mer beslutet att köpa en viss spelare baseras på om du kan strömma din Netflix, titta på de senaste TV-avsnitten på Hulu Plus eller lyssna på musik på Pandora.

  Många av innehållsleverantörerna har en lista över enheter som kan strömma sina videor eller musik. Detta är användbart oavsett om du försöker hitta en enhet som kommer att strömma onlineinnehåll från en viss webbplats eller se om den enheten också kan spela webbplatsens innehåll.

  Om en enhet inte är listad för närvarande betyder det inte att tjänsten kanske inte läggs till i en framtida uppdatering.

  Netflix

  Netflix har flyttat fokus från leverans av DVD-skivor till en månatlig abonnemangs videostreamningstjänst. Det verkar som om du kan hitta Netflix på nästan alla enheter från TV-apparater och DVR-apparater till Blu-ray Disc-spelare, videospelkonsoler och de flesta mediaströmmar och nätverksmediaspelare. Netflix har en omfattande lista över enheter.

  Hulu

  Medan Hulu kan ses på din dator, är Hulu Plus den tjänst som kan hittas på enheter. Det kräver en månatlig prenumeration och har ett utökat bibliotek med TV-program - från gamla klassiker till nya avsnitt direkt efter att de har sänts. Här är Hulu Plus-listan över enheter. Räkna med att listan fortsätter att öka.

  Amazon Video-on-Demand

  Amazon Video-On-Demand är Amazons digitala videotjänst. Du kan hyra och strömma filmer med dess tjänst eller så kan du köpa filmerna. Videorna du köper kan laddas ner till din dator eller kompatibel enhet, eller de kan nås från ditt kontobibliotek och strömmas direkt till mediaströmmen. Amazon-on-demand-listan över enheter ökar också.

  Pandora

  Liksom Netflix fick Pandora en aggressiv hoppstart när de fick sina tjänster inkluderade mediaströmmar, nätverksmediaspelare och många TV-apparater och hemmabioapparater. Pandoras lista över enheter kan vara ofullständig; det verkar som om sidan inte har listat mer kompatibla TV-apparater i nätverk. De grundläggande annonsstödda Pandora-stationerna är gratis, men du kan prenumerera om du vill ha obegränsad annonsfri musikströmning.

  Napster

  Napster är en månatlig prenumerationstjänst. Det har tio miljoner låtar, och du kan välja att spela vilken låt, album eller spellista som helst som passar dig. Napster publicerade en kort lista över nätverksljudspelare för dem som är verkliga musikälskare.

  Det finns ett ständigt ökande antal specialintresse-leverantörer online. Dessa inkluderar sport - till exempel NHL för hockeyälskare och MLB-kanalen för baseball - eller mat, resor och onlineinnehåll på olika språk eller olika religioner. Kontrollera mediestreamerens eller nätverksmediaspelarens tillverkares webbplats för att få en komplett lista.