Huvud webbsökning Var du kan titta på gratis videor online
webbsökning

Var du kan titta på gratis videor online

Var du kan titta på gratis videor online
Anonim

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • avGretchen Siegchrist

  En professionell videograf som tycker om att hjälpa amatörer att behärska grunderna i stationär video.

  När du vill titta på gratis videor online kanske du tänker omedelbart på YouTube, som erbjuder en enorm mängd videor, men många andra webbplatser erbjuder gratis videor. Du kan hitta dem var som helst; du behöver bara veta var du ska titta.

  Dessa inkluderar professionellt producerade onlinevideoer skräddarsydda för specifika målgrupper, användargenererade videoklipp och webbsändningar av TV-program och filmer. Du kan behöva ange en e-postadress för att öppna ett konto på en webbplats, men du bör vara försiktig med varje webbplats som ber om din kreditkortsinformation.

  Se gratis TV på nätet

  Många nya och äldre TV-program är tillgängliga online via nätverkswebbplatser eller videoaggregatörer.

  • Crackle tillhandahåller gratis streamingfilmer, TV-serier och originalprogrammering för alla dina enheter. Sök efter genre eller titel eller välj ett av de videor som dagligen markeras. Innehållet av hög kvalitet kan pausas och startas om på dina andra enheter eller stå i kö för framtida tittande.
  • ShareTV erbjuder tusentals TV-program (retro och aktuella) och filmer tillgängliga för gratis strömning till din dator eller mobilenhet och innehåller program från en omfattande lista över nätverk över hela världen, inklusive de populära nätverken i USA.
  • Snagfilms lovar tillgång till 10 000 gratis filmer, dokumentärer och TV-program. Besök webbplatsen och klicka på någon av serierna som visas eller använd sökrutan för att hitta en specifik show. Denna webbplats har ett stort bibliotek med klassiska serier. Klicka bara och titta på din datorskärm eller mobilenhet. Snagfilms erbjuder en app för användning med Android- och iOS-mobila enheter.
  • Tecknad HD. Trots sitt namn är Cartoon HD inte begränsad till tecknade filmer. Använd webbplatsen för att se obegränsade TV-program och hela filmer online gratis. Denna webbplats är inte värd för programmen; den genomsöker webben efter tillgängliga videofilmer, TV-program och filmer.

  Titta på gratis pedagogiska videor online

  Du kan titta på gratis videor online från utbildningsnätverk som National Geographic. Andra webbplatser, som Annenberg Foundation, erbjuder utbildningsvideor producerade specifikt för webben.

  • PBS webbplats finns en samling utbildningsvideor som du kan se gratis online. Dessa program dykte ursprungligen på public-sändningar och täcker ett brett utbud av pedagogiska ämnen.
  • TED erbjuder en fascinerande samling gratis videosamtal från världens ledande tänkare och görare.
  • WatchKnowLearn är en pedagogisk videowebbplats som riktar sig till studenter från 3 till 18 år. Denna katalog med mer än 50 000 gratis utbildningsvideolänkar är organiserad efter ämnen och kan filtreras efter ålder.

  Andra webbplatser för videodelning

  Vissa webbplatser erbjuder användargenererat innehåll tillsammans med professionellt producerade videor.

  • Vimeo är en videodelningswebbplats med kortformade och långformade videor inom ett brett spektrum av områden, inklusive komedi, dokumentär, musik, sport, animering, instruktion och många fler. Webbplatsen erbjuder ett gratis konto tillsammans med betalda konton.
  • DailyMotion är en webbplats för videodelning full med slumpmässig videokommentar från rolig till allvarlig. Även om det inte är så välkänt som YouTube, är det en av de största videosidorna i världen.

  Se gratis musikvideor online

  Se gratis musikvideor online på webbplatser som tillgodoser alla musikaliska smaker.

  • MTV är farfar till musikvideor och är fortfarande kvar. Kolla in denna webbplats för gratis videor av populära inspelningskonstnärer.
  • Vevo är värd för gratis musikvideor från populära inspelningartister. Sök efter din favoritartist eller registrera dig för uppdateringar när de inträffar.