Huvud sociala media Var man hittar roliga GIF-filer online
sociala media

Var man hittar roliga GIF-filer online

Var man hittar roliga GIF-filer online
Anonim

Börja med dessa webbplatser för de roligaste animerade GIF-bilderna

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Pinterest
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  Roliga GIF kan ge dina Facebook-kommentarer, Twitter-tweets, Tumblr-blogginlägg och till och med dina e-postsignaturer till liv om du vet var du ska leta och hur du hittar de bästa.

  De absolut roligaste GIF-enheterna kan vara svåra att komma med, så här är några tips om var du kan börja leta.

  Registrera dig för ett gratis konto hos Giphy

  Giphy är webbens största sökmotor för animerade GIF. Förutom att ha praktiskt taget varje GIF under solen, gör det att upptäcka nya GIF enklare än någonsin.

  Titta på vad som trender på framsidan, bläddra igenom kategorierna överst, sök efter ett specifikt nyckelord / fras eller till och med klicka på ett visst GIF för att se relaterade GIF under det. Om du registrerar dig för ett gratis konto hos Giphy kan du också spara alla dina favorit-GIF-skivor genom att klicka på hjärtknappen och sedan komma åt dem igen senare från ditt favoritavsnitt .

  Sök på Google-bilder efter GIF-filer

  Visste du att Google Image Search låter dig filtrera bort bilder som bara är GIF-filer? Allt du behöver göra är att ange ett nyckelord eller frasökning på Google.com, klicka på Bilder längst upp och sedan under Verktyg, välj Tyoe och Animerad från rullgardinsmenyn.

  Google visar dig sedan alla bilder relaterade till din sökning som är animerade GIF-filer. Klicka på någon av dem för att utvidga den och se den animera direkt framför dina ögon.

  Sök i Tumblrs "GIF" -tagg

  Tumblr är det ultimata sociala nätverket för bild- och GIF-delning. Om du går vidare till Tumblr.com/Search, ser du ett gäng personliga rekommendationer från bloggar att följa, och du kan välja GIF: er genom att leta efter rörliga bilder i miniatyrerna i inlägget.

  Så genom att bläddra igenom Tumblr.com/tagged/gif kommer resultaten i realtid att visas för personer som publicerar GIF. Inte alla är tekniskt roliga, och du kommer nästan säkert att stöta på något extremt NSFW-innehåll i den taggen, men det är ett bra ställe att börja.

  För att dela upp det lite mer kan du kombinera taggar för att söka efter roliga GIF-filer. Till exempel kan du söka på Tumblr-inlägg som innehåller taggarna "roliga" och "GIF" på Tumblr.com/tagged/funny+gif.

  Var uppmärksam på bloggägare som publicerar många GIF-filer i strömmen, eftersom de kan vara värda att följa individuellt. Bara att söka igenom den här taggarströmmen visar ofta många bra inlägg från GIF-tema bloggar.

  Om du har ett Tumblr-konto kan du följa den bloggen så att alla dess inlägg visas på din Tumblr-instrumentbräda.

  Sök Reddit's / r / GIFs /

  Det finns en subreddit på Reddit som helt ägnas åt att dela fantastiska och ofta väldigt roliga GIF-filer. Du hittar det på Reddit.com/r/GIFs/.

  Det fantastiska med Reddit är att allt det bästa innehållet skjuts upp till toppen av listan av användare som överskrider de saker de gillar och lägger ned de saker som inte är värda att visas på första sidan.

  Liksom de flesta bildbaserade aktier på Reddit kommer många av GIF: erna att finnas på Imgur.com, en gratis bilddelningswebbplats.

  Sök Buzzfeed efter GIF

  BuzzFeed, en ledande webbplats som specialiserat sig på viralt innehåll, har några fantastiska GIF på denna webbplats. För att hitta dem, gör bara en enkel sökning efter "gifs" i ​​webbplatsens sökfält och en massa resultat som visar BuzzFeeds senast publicerade ikoniska liststil-inlägg bör dyka upp.

  Många av BuzzFeeds GIF-listor har minst 15 eller fler i ett inlägg, så du kommer säkert att stöta på några superfyndiga GIF. Den definitiva samlingen av GIF-katter är en utmärkt plats att börja.

  Sök i KnowYourMeme

  Du kan göra praktiskt taget samma sak för KnowYourMeme.com som du gjorde med BuzzFeed ovan genom att söka “gifs” i webbplatsens sökfält, vilket skulle visa några idealiska resultat. KnowYourMeme.com fokuserar på att spåra, bekräfta och berätta hela historien om Internetmem som går virala, så många av de bästa är verkligen GIF-och de är nästan alltid roliga.

  Sök Photobucket

  För din ultimata bekvämlighet har Photobucket en sida avsedd för deras samling av nästan 6000 animerade roliga GIF-skivor, och bara genom att titta snabbt över den första sidan är det uppenbart att det finns några fantastiska där inne.

  Hitta webbplatser som är specialiserade på GIF

  Det kan ta lite mer grävning på webben, och du kanske måste göra ytterligare grävningar för att hitta de riktigt roliga GIF: erna, men det finns vissa webbplatser som helt ägnar sig åt att visa fantastiska GIF och inget annat. Till exempel har vissa populära webbplatser för GIF-tillverkare, som gör det möjligt för användare att skapa sina egna GIF-filer från början, också användarnas GIF-filer och låta andra betygsätta dem så att de bästa blir med.