Huvud sociala media Vad betyder4 på Instagram
sociala media

Vad betyder4 på Instagram

Vad betyder4 på Instagram
Anonim

Kraftfull Instagram-trend

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  74

  74 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  S4s förkortning står för "shoutout för shoutout." Vissa användare kommer att säga att det också kan stå för "dela för delning" eller "stöd för support." Oavsett dess exakta ordalydelse är innebörden bakom samma sak.

  Om du följer några populära Instagram-konton som har märkta sina sidor med ett specifikt tema (fitness, mat, mode, smink osv.) Är det troligt att du kanske har lagt märke till att några av dem inkluderar förkortningen 's4s' i deras bios, post bildtexter eller till och med i kommentarer kvar på inlägg.

  En s4s involverar i grund och botten två användare som har kommit överens om att ge varandra en shoutout på sina egna profiler. Detta görs genom att publicera ett foto (eller video) från det andra kontot för att presentera dem och sedan uppmuntra följare att följa dem i postbeskrivningen. Om båda användarnas följare är mycket engagerade kan det vara en mycket effektiv teknik att få exponering och få nya följare mycket snabbt.

  Några extra s4s detaljer som är värda att veta om

  Ibland kommer användare bara att acceptera s4s förfrågningar från andra användare om de redan har en liknande mängd följare för att göra det rättvist. Så till exempel, ett mycket populärt konto med 50 000+ följare kan sätta 's4s 50k +' i deras bio för att låta andra veta att de inte ens kommer att överväga att ropa ut konton som bara har några tusen följare.

  Användare kommer ofta att tillhandahålla en e-postadress så att andra som är intresserade av att göra en s4s kan kontakta dem privat och diskutera detaljerna om hur det ska genomföras. Instagram Direct är ett annat alternativ som användare har för att komma i kontakt med varandra, och nu när Instagram har rullat ut affärssidor har många användare konverterat sina sidor så att de har en Kontakt-knapp högst upp i sina profiler.

  Så till exempel kan en användare skicka en viss bild till den andra användaren för s4: er eller ha en specifik beskrivning inkluderad. Beroende på vilken kontaktinformation som är tillgänglig, kan användaren skicka e-post till den andra användaren (om deras e-postadress finns i deras bio), klicka på Kontakt-knappen om de har en företagsida eller helt enkelt skicka ett privat meddelande via Instagram Direct.

  Vissa stora och mycket populära konton kommer ibland att acceptera att bara publicera ditt s4s-foto och lämna det där under en viss tid innan det raderas. Andra ger dig bara ett utrop om du köper det från dem. Med andra ord, detta är allvarliga grejer!

  Och om en användare inte har s4s förkortning någonstans på sin sida eller inlägg, kan du alltid kontakta dem och föreslå det som ett alternativ. Om de gillar din profil och känner att du skulle vara en bra match för att marknadsföra varandras innehåll till sina egna följare, kan de bara komma överens om att ge dig ett shoutout.

  Varför trenden fungerar

  Du behöver inte ha ett Instagram-konto med ett stort följande för att använda s4s-trenden för din egen fördel. Om du till exempel har 500 följare, behöver du bara börja samarbeta med andra konton som publicerar liknande innehåll och har cirka 500 följare också. Det handlar egentligen om att vara vänlig, ansluta och visa äkta intresse för andra användare som du är intresserad av att nätverka med.

  När ditt följarantal ökar genom att delta i ett s4s-partnerskap eller två, kan du fortsätta nå ut till fler konton som har ett jämförbart antal följare. Den som ser allvar med Instagram-nätverk och regelbundet tillhandahåller bra innehåll till sin publik bör kunna använda s4s-trenden för att växa sina följare till de tiotusentals (eller kanske till och med hundratusentals) med tillräckligt konsekvent arbete över en period från månader till år. Ja, det handlar om arbete och tålamod!

  Oavsett vilka krav som kan vara för s4s-arbetet som du bestämmer dig för är denna enkla teknik en extremt populär strategi som har visat sig växa efterföljande räkningar med mycket snabb takt. För många av de stora kontona som har tusentals på tusentals följare, har kontinuerligt samarbetat med liknande konton för att ge varandra shoutouts varit den främsta strategin för efterföljande tillväxt.