Huvud sociala media Vad är social shopping?
sociala media

Vad är social shopping?

Vad är social shopping?
Anonim

Fördelarna med social shopping

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Pinterest
 • av Daniel Nations

  Social shopping är ett buzzword som har fått fart under de senaste åren, men vad innebär det?

  Vad är social shopping?

  Social shopping är en kombination av sociala medier och e-handel. I huvudsak är det att ta alla de viktigaste aspekterna av den sociala webben - vänner, grupper, rösta, kommentarer, diskussioner - och fokusera dem på världens favoritaktivitet - shopping - för att skapa social shopping.

  Social shopping kan ha många former som ThisNext, ett socialt nätverk som ägnas åt shopping, eller ProductWiki, en wiki som ägnas åt produktrecensioner och prisjämförelser. Gemensamma nämnaren är du. Istället för att bara titta på några Nine West-pumpar eller några Ed Hardy-T-shirts, deltar du aktivt genom att rösta om den bästa stilen eller skriva recensioner.

  Vad är social shopping? Det är som att ta med dina vänner på nätet när du handlar.

  Vilka är fördelarna med social shopping?

  Social shopping slår gammaldags webbshopping eftersom det ger alla typer av produkter på ett ställe. Inga fler hoppar runt från plats till webbplats som letar efter det svårt att hitta objektet.

  Social shopping har också fördelar även om du går till en verklig butik för att handla. Med social shopping är du bara ett klick bort från att jämföra priser, och du kan enkelt ta reda på vad andra säger om den fossilklockan eller det Alexis Bittar-halsbandet.

  Bäst av allt, det är kul. Om du gillar att shoppa, kommer du att älska social shopping.

  Jag är övertygad. Led mig till de väsentliga sociala shoppingplatserna

  Övertygad? Testa några av dessa sociala shoppingwebbplatser:

  • MyItThings: En modetidning skapad av samhället, MyItThings går utöver social shopping genom att ge dig en virtuell garderob för att visa upp vad du har köpt.
  • ProductWiki: En wiki centrerad kring produktrecensioner och prisjämförelser, varje social shoppare ska ha ProductWiki sparat som ett av deras favoritbokmärken.

  Visa hela listan över viktiga sociala shoppingsajter.