Huvud hemmabio Vad är RabbitTV Plus?
hemmabio

Vad är RabbitTV Plus?

Vad är RabbitTV Plus?
Anonim

En titt på vad denna webbaserade underhållningstjänst har att erbjuda

 • Musik för ditt liv
 • Grunderna
 • Guider och handledning
 • Installera och uppgradera
 • tips och tricks
 • Kapa banden
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  RabbitTV Plus är en webbaserad underhållningstjänst som samlar och organiserar ett brett utbud av TV-program, filmer, radiostationer och lokala kanaler från hela internet så att du kan njuta av det på en bekväm plats.

  Tjänsten utvecklades från den ursprungliga As Seen på TV Rabbit TV USB-enhet, som förvandlade alla USB-aktiverade maskiner till ett TV- och radiounderhållningssystem. Produkten har sedan avvecklats och idag behöver du bara en webbläsare eller en mobil webbläsare för att börja använda RabbitTV Plus.

  Vad du borde veta om RabbitTV Plus Mobile App

  Innan vi kommer för långt in på det finns det något viktigt att förstå. RabbitTV Plus visar för närvarande bilder från iTunes och Google Play på sin webbplats, vilket ger användarna intrycket av att de kan ladda ner iOS-appen från iTunes eller Android-appen från Google Play Store. Detta är inte fallet.

  För att komma åt RabbitTV Plus mobilappen måste du besöka RabbitTVPlus.com i en mobil webbläsare och knacka på Logga in . Du kommer att omdirigeras till en sida med en kort video och skriftliga instruktioner för hur du laddar ner och installerar RabbitTV Plus-appen.

  När du bläddrar nedåt sidan letar du efter den gröna knappen märkt Ladda ned APK om du är på en Android-enhet eller den blå knappen märkt Ladda ner IPA om du är på en iOS-enhet. En APK och IPA är applikationsfiler, men döljs vanligtvis av systemet när du installerar appar från Google Play-butiken respektive App Store. När du pekar på detta visas ett popup-meddelande där du frågar om du vill ladda ner / installera filen. (Innan du trycker på OK på Android eller Installera på iOS, se till att du läser resten av det här avsnittet).

  Instruktionsvideoen och texten leder dig genom de exakta stegen för hur du går in på dina enhetsinställningar så att du kan tillåta appar från andra källor än Play Store på Android eller att lita på appen på iOS. När du gör detta kommer RabbitTV Plus-appinstallationen att slutföras.

  I huvudsak betyder detta att RabbitTV Plus-apparna inte är officiella för Android eller iOS eftersom de för närvarande inte är auktoriserade och tillgängliga från iOS App Store eller Google Play Store. För ditt personliga skydd slutför din enhet inte nedladdningen och installationen såvida du inte ger den behörighet att installera appen utanför app store.

  VIKTIGT: Det är helt upp till dig om du vill lita på RabbitTV Plus som en tjänst för att ladda ner sin obehöriga app till din enhet. Den största risken med nedladdning av appar utanför Play Store eller iTunes är att din personliga information potentiellt kan äventyras om den externa källan är opålitlig. Vi skulle inte installera det (även om vi gjorde det för teständamål).

  Hur RabbitTV påstår sig vara annorlunda

  RabbitTV Plus är ett underhållningssöknings- och upptäcktsverktyg - inte en streamingtjänst. Streamingtjänster som Netflix och Hulu licensierar och är värd för sitt innehåll på sina egna plattformar, men RabbitTV Plus drar underhållningsinformation från hela webben och pekar dig sedan i riktning mot var du kan hitta en viss show, film, radiostation, TV-kanal, sportspel eller nyhetssändning på andra webbplatser och streaming-plattformar.

  Tjänsten söker efter och håller reda på över två miljoner webblänkar dagligen, och ger dig länkar till både gratis och premiumwebbplatser för allt från de senaste TV-avsnitten och nyligen släppta filmer, till levande sportspel och lokala nyheter . Din show, film eller annan typ av innehåll öppnas i ett nytt fönster eller kan inbäddas från dess tredjepartskälla på RabbitTV Plus-webbplatsen.

  Med andra ord, RabbitTV Plus ger dig inte tillgång till allt du inte redan kan hitta gratis på internet eller till andra premium-streamingtjänster som Netflix. Du kan säga att det är mer ett tidsbesparande sökverktyg och one-stop-shop för webbaserad TV och underhållning.

  Kostnaden för en prenumerationsplan för RabbitTV Plus

  Till skillnad från många andra strömningstjänster för underhållning, erbjuder RabbitTV-dos inte sina användare en gratis provperiod vid registreringen. Kostnaden för dess prenumerationsplan är 24 dollar per år.

  Vad ingår i en prenumerationsplan för RabbitTV Plus

  RabbitTV Plus säger att det erbjuder prenumeranter följande:

  • Länkar till över 400 000 TV-program, över 100 000 filmer och över 20 000 radiostationer
  • En gratis HD-TV-antenn för lokala kanaler (så länge du betalar frakt och hantering)
  • Gratis integration med premium premium-streamingtjänster som Netflix, Hulu, HBO och mer
  • Valfria tjänster som Pay Per View Deal Finder och Live TV-paket
  • Alternativ för kontoanpassning (favoriter, prenumerationshanterare, avsnittvarningar)

  Hur man använder RabbitTV Plus

  RabbitTV Plus kan nås och visas på alla internetanslutna enheter från en vanlig webbläsare, inklusive datorer, bärbara datorer och Flash-aktiverade surfplattor och smartphones (Flash för mobil har avbrutits, så det kommer troligtvis att försvinna). Det finns också videohandledning för hur du ställer in tjänsten med andra populära TV-enheter som Chromecast, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV Stick och mer.

  Fördelarna Vs. Nackdelar med att använda RabbitTV Plus

  RabbitTV Plus erbjuder många förmåner till dem som är intresserade av ett brett utbud av innehåll som sträcker sig utöver vad Netflix eller Hulu erbjuder, men några av dess nackdelar kan visa sig vara avbrytare för vissa underhållningsentusiaster. Här är några av de viktigaste fördelarna och nackdelarna du kan förvänta dig.

  fördelar
  Det råder ingen tvekan om att användning av denna tjänst kan spara lite tid och kanske till och med låta dig avbryta eller minska din kabelräkning. Din körsträcka kan variera med den sista biten, men det kan hända.

  nackdelar
  Du betalar för en tjänst som bara samlar det innehåll som redan finns där ute. Om du vet var gratis innehåll är, behöver du inte betala för det. Den största röda flaggan är att apparna inte är tillgängliga i App Store eller Google Play-butiken och att du måste hoppa igenom några bågar för att installera appen under förutsättning att du naturligtvis väljer att lita på utvecklarna av dessa appar.

  RabbitTV Plus vs. Rabbit

  Det finns faktiskt en annan underhållningstjänst där ute som är lätt att förväxla med RabbitTV Plus, som heter Rabbit. Trots deras liknande namn är de två tjänsterna inte kopplade till varandra. Kanin är tillgänglig i App Store och Google Play

  Rabbit är en gratis, social videostreamningstjänst som gör det möjligt för användare att se program och filmer tillsammans synkroniseras, med gratis video-, röst- och meddelandechatt som rullas in i den för både en-mot-en och gruppvisningar. Du kan gå med i andra användares visningsrum gratis eller starta dina egna och bjuda upp till 25 vänner att börja titta med dig.