Huvud ny & nästa Vilka är de bästa skolorna för 3D-datoranimering?
ny & nästa

Vilka är de bästa skolorna för 3D-datoranimering?

Vilka är de bästa skolorna för 3D-datoranimering?
Anonim

Dessa 3D-animationsskolor levererar överlägsna och utmanande program

 • 5G trådlös
 • Allra senaste
 • 3d-utskrivning
 • Smart hem
 • Raspberry Pi
 • av Justin Slick

  En teknisk författare som är specialiserad på att skapa 3D-karaktär och miljö.

  Att välja en skola är ett enormt beslut. Det är förmodligen ett av de viktigaste besluten som de flesta möter i sina unga liv. Skolorna på listan har alla fantastiska 3D-datoranimationsprogram och de är alla välkopplade med proffs och animationsstudior. Men i slutet av dagen är den bästa 3D-animationsskolan för dig den som ger bästa passform baserat på dina intressen, behov och inlärningsstil.

  Läs så mycket du kan innan du tar ett slutligt beslut. Webbplatser som ConceptArt.org och CGTalk har dussintals forumtrådar som diskuterar för- och nackdelarna med olika universitetsprogram inom konst. Utnyttja denna kunskap och var inte rädd för att ställa frågor.

  Här är en titt på skolorna som dominerar 3D-animering i USA, Kanada, Europa och online.

  East Coast: School of Visual Arts

  School of Visual Arts i New York är ett utmärkt val om du lutar dig mer mot rörelsegrafik, reklam eller visuella effekter.

  Skolan är smaskig i mitten av en av de bästa platserna i världen för någon intresserad av design eftersom det gäller reklam och kommersiellt arbete. Om det är där dina intressen ligger, är SVA ett bättre ställe att vara än en skola som CalArts eller Ringling, där filmindustrin betonas.

  Västkusten: California Institute of the Arts

  California Institute of the Arts i Valencia, Kalifornien, har kallats animationsvärlden Harvard - absurd prestigefylld, massivt svår att komma in i och superkopplade. Du kommer förmodligen att se CalArts på nästan alla "bästa-av" -listor för animering.

  Skolans styrka har alltid varit deras traditionella 2D-animationsprogram, men skolan har gjort ett beundransvärt jobb som övergick till CG-eran och lägger en stor tonvikt på att vända avrundade artister med värdefulla färdigheter utöver deras omedelbara disciplin.

  South: Ringling College of Art and Design

  Ringling College of Art and Design i Sarasota, Florida, har ett rykte för 3D-animationer som alla inom området tycker om. Studenter över hela världen tittar på korta filmer från Ringling-studenter upprepade gånger. Det är så bra de är. När du hör någon nämna Ringling följer det vanligtvis uttalandet "Åh ja, det är där Pixar gillar att rekrytera."

  Pixar är en studio som alltid har betonat berättelser, och Ringlings mål är först och främst att skapa bra berättare. Den kulminerande upplevelsen i deras datoranimationsprogram är ett helt år ägnat åt produktion av en animerad kort. Ringling är verkligen en av de bästa platserna i världen för en ung animatör att bekanta sig med berättande filmskapande.

  Online: Animation Mentor

  Animation Mentor har tillräckligt med surr för att fylla en bikupa, men 3D-animationsprogrammet online är mer än kapabelt att leva upp till hype. Animation Mentor klipper rätt till jaget. Du studerar inte för att bli generalist. Du lär dig inte hur man gör en oberoende kortfilm. Du tränar för att bli en karaktäranimatör.

  Animation Mentors fokus har visat sig vara väldigt framgångsrikt, och på bara några korta år har skolan byggt upp ett rykte som en av de bästa platserna i världen att lära sig 3D-karaktärsanimering.

  Kanada: Sheridan College

  Vad kan du säga om Sheridan i Brompton, Ontario, det har inte redan sagts? Anseende för sitt 3D-karaktärsanimationsprogram är ett av de starkaste i Nordamerika. Om CalArts är Harvard of animation, är Sheridan Yale eller Oxford.

  Programmet är oerhört rigoröst, men om du ger det din odelade uppmärksamhet kommer du ut med en avundsvärd portfölj, en väl avrundad kompetensuppsättning och tillgång till några av de bästa branschanslutningarna tillgängliga för nyutbildade.

  Europa: Bournemouth, Supinfocom och Gobelins

  Bournemouth : Bournemouth är intrikat kopplad till den röd heta animationsscenen i London, vilket innebär att om du kommer ut från Bournemouth med en solid rulle, har du ett bättre skott än genomsnittet när du landar en spelning i en av Londons studior som Double Negative eller MPC .

  Supinfocom och Gobelins : Om du inte är fransk överväger du förmodligen inte någon av dessa, men de båda måste nämnas eftersom dessa tillsammans med Ringling är några av de bästa platserna i världen för att få erfarenhet av att arbeta i ett team -baserad 3D-animerad kortfilmproduktion. Studentverk från Supinfocom och Gobelins är en grundpelare på animationsfestivaler.