Huvud ipad Använder för en första generationens (original) iPad
ipad

Använder för en första generationens (original) iPad

Använder för en första generationens (original) iPad
Anonim

Couch Web Surfing

Den moderna soffapotatisen sitter inte bara framför röret medvetet och tittar på något på TV. Multitasking är det vanliga tidsfördrivet: surfa på nätet, kontrollera Facebook eller till och med live-tweeta en kommentar till piloten för en ny TV-serie. Och låt oss inte glömma att leta upp det bekanta ansiktet på IMBD! Din gamla första generationens iPad kan hantera allt detta ganska enkelt. Safari-webbläsaren kanske inte är så snabb som på nuvarande iPads, men webbsidor laddas fortfarande på den.

Läser i sängen

IPad har alltid varit en bra e-läsare, med iBooks debut på den ursprungliga iPad. Du kan till och med använda Kindle-appen för att läsa e-böcker du köpte från Amazon. Även om den inte är så lätt som iPad Mini, fungerar den ursprungliga iPad fortfarande som en kapabel sängbräda och läsare.

Semestertabletten

De flesta människor är inte bekväma att ta med dyra elektronik på semester men vill inte lita på en telefons mindre skärm som deras enda digitala uttag. Den ursprungliga iPad gör fortfarande ett bra jobb med att spela filmer och det är mer än tillräckligt för att söka på webben och hålla kontakten. Och om du råkar lämna den någonstans eller att den blir stulen kommer den inte att svika lika mycket som din helt nya iPad försvinner.

Lär dig spela musik

YouTube går långt mot att fylla rollen som musiklärare. Inte bara kan du lära dig övningsövningar och ta del av teorin, du kan plocka upp faktiska låtar med videor som visar hur du spelar. Dessutom passar iPad på ett musikstativ så att du kan spela med videon.

En utmärkt Boombox

Sätt din iPad upp i ditt vardagsrum bredvid en Bluetooth-högtalare så har du världens bästa boombox, eller åtminstone den enklaste boomboxen att kontrollera. IPad är en fantastisk iPod, och med sin Bluetooth-kapacitet kan du få utmärkt ljud ur den.

En praktisk receptbok

IPad kan också hjälpa till i köket. Inte bara kan du använda iBooks-appen för att ladda ner receptböcker, du kan också skriva ner dina egna recept i Notes-appen. Vill du ha snabb tillgång till dina favoritwebbplatser för matlagning och recept? Du kan spara en webbplats på din iPads hemskärm och öppna den som på en app.

Dedikerad e-postinkorg

Om du vill hålla dig uppdaterad i din e-post kan du ställa in iPad bredvid din dator och använda den som en dedicerad inkorg. Den här metoden är bra om du bara har en bildskärm för din dator och du får många e-postmeddelanden som behöver snabba svar. Denna inställning låter dig effektivt multitask, och det sparar dig priset för en extra bildskärm.

Soffbord Fotoalbum

Fotoalbum har kommit in i den digitala eran. IPad är ett utmärkt sätt att lagra alla dina foton, så när du har vänner och familj över kan du visa dem vad du har gjort upp sedan du senast var tillsammans. Du kan också använda den ursprungliga iPad som en fotoram och sätta på ett bildspel för att visa alla dina foton.

"Barnens iPad"

Om du är trött på att dela din iPad med dina barn och funderar på att uppgradera till en nyare modell kan du döda två fåglar med en sten. Den ursprungliga iPad är kanske inte lika snygg som nya modeller, men den kan fortfarande vara bra vid casual spel. Du kan behöva använda nedladdningstricket för att lägga fler spel på det, men det kan vara en fin surfplatta för yngre barn.

Sälj det på eBay eller Craigslist

Tro det eller inte, den 16 GB Wi-Fi första generationens iPad har fortfarande ett visst värde. Att sälja din kan hjälpa till att subventionera en uppgradering till en nyare modell.

Tips: appar

Vill du ladda din första generationens iPad med appar? App Store erbjuder fortfarande mycket, men om du inte hittar det du letar efter och du vet att det finns finns det ett snyggt trick för att ladda ner nyare appar till den ursprungliga iPad.