Huvud Webbläsare Använd privat läge i Dolphin Browser för iOS
Webbläsare

Använd privat läge i Dolphin Browser för iOS

Använd privat läge i Dolphin Browser för iOS
Anonim

Ett sätt att bekämpa dessa inneboende risker är att surfa på webben i privat läge när du vill undvika att vissa data sparas på din Apple-enhet. Den här handledningen beskriver Dolphin Browsers privata läge samt hur man aktiverar den.

Image

02

av 02

Privat läge

Image

Öppna först Dolphin Browser-appen.

Välj menyknapp, representerad av tre horisontella linjer och cirklade i exemplet ovan. När undermenyikonerna väljer du den som är märkt Privat läge.

Privatläge har nu aktiverats. För att bekräfta detta, välj menyknappen igen och se till att ikonen för privat läge nu är grönt. För att inaktivera det när som helst väljer du helt enkelt ikonen Privat läge en andra gång.

När du bläddrar i privat läge är flera av Dolphin Browsers standardfunktioner inaktiverade. Först och främst lagras inte dina personliga uppgifter som surfhistorik, sökhistorik, webbformulärposter och sparade lösenord. Dessutom synkroniseras inte surfhistorik och öppna flikar över enheter som använder Dolphin Connect.

Webbläsertillägg inaktiveras i privat läge och måste aktiveras manuellt om du vill använda dem. Om du har valt att öppna tidigare aktiva flikar vid uppstart avaktiveras även denna funktionalitet i privat läge.

Slutligen är vissa andra artiklar, som sökordsförslag, inte tillgängliga medan det privata läget är aktivt.