Huvud köpa guider Obegränsad trådlös: MetroPCS Wireless Roaming Policy
köpa guider

Obegränsad trådlös: MetroPCS Wireless Roaming Policy

Obegränsad trådlös: MetroPCS Wireless Roaming Policy
Anonim

MetroPCS använder T-Mobile: s landsomfattande nätverk

 • Datorer och surfplattor
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • Audio
 • av Adam Fendelman

  En syndikerad teknologjournalist och senior webbdesigner med en passion för mobiltelefoner.

  Precis som de flesta andra stora trådlösa operatörer i USA, tar MetroPCS, som ingår i T-Mobile, inte längre en avgift per minut på inhemska konton. Istället täcker MetroPCS-tjänsten hela det rikstäckande T-Mobile-nätverket.

  Det betyder inte att det inte finns något fintryck på MetroPCS-webbplatsen om användare som missbrukar tjänsten och kör upp för hög telefontid utanför zonen i områden som T-Mobile inte täcker, men straffen är minskning eller avbokning av tjänsten, inte en avgift per minut.

  MetroPCS-tjänster

  MetroPCS erbjuder flera paket med inhemska tjänster, av vilka några inkluderar obegränsad prat och text inhemskt och några som är för mer än en telefon. Ingen åläggs avgifter per minut för roamingavgifter i det landsomfattande täckningsområdet. MetroPCS-användare kan dock ådra sig roamingavgifter när de reser utanför USA till vissa länder.

  Roaming under resor

  Även om användare inte kommer att stöta på roamingavgifter för resor i USA är historien annorlunda när de reser ut ur landet. MetroPCS International Roaming Service låter dig använda din telefon i utvalda länder med kompatibla nätverk. MetroPCS-kunder kan köpa internationella planer för att undvika roamingavgifter när de reser till Mexiko eller Kanada. För människor som reser till ett större antal länder erbjuder MetroPCS globala alternativ genom sitt partnerskap med T-Mobile. Dessa planer lägger till obegränsade samtal och sms till och från varje land mot en liten månadsavgift.

  MetroPCS-villkor för internationell roamingdetaljer

  Eftersom MetroPCS samarbetar med företag internationellt, kan det hända att du kan ådra dig roamingavgifter i vissa länder. Se MetroPCS Servicevillkor International Roaming för specifik information om MetroPCS internationella roamingprogram. MetroPCS verkar inte internationellt, men samarbetar med andra telefontjänster. Din tjänsteleverantör kan ge ytterligare information om roaming under resan.

  Kontakta MetroPCS för mer information om hur du använder din telefon i ett visst land.