Huvud Användbara De bästa sätten att anpassa ditt Smartwatch
Användbara

De bästa sätten att anpassa ditt Smartwatch

De bästa sätten att anpassa ditt Smartwatch
Anonim

De bästa alternativen, tillsammans med toppprogramvara och hårdvaruprogram

 • Guider och handledning
 • Nyckelbegrepp
 • av Sarah Silbert

  En redaktör som älskar smartwatches, fitness trackers och andra bärbara smarta enheter.

  När du lägger några hundra dollar på en enhet som sitter framträdande på handleden är det rimligt att den ska spegla din stil. Om du för närvarande är på jakt efter ett smartur som passar dina behov eller letar efter sätt att jazz upp din bärbara när den är ur lådan, fortsätt att läsa. Vi kommer att gå igenom några av de bästa alternativen för smartwatch när det gäller anpassning, och vi tittar på några av de bästa sätten - från programvaruklockor till utbytbara klockband - för att ge din egen personliga touch till din teknik.

  Topp anpassningsbara klockor

  När det gäller utbytbara klockband eller remmar och olika material skapas inte alla smartklockor lika. Följande produkter är särskilt bra alternativ för dig som vill ha något mer speciellt än en kakskärdesign.

  Observera att dessa bara är en handfull av de många bra anpassningsbara smartwatch-alternativen. Andra produkter, till exempel de från Pebble och Samsung, har olika färg- och bandval, så se till att du tar hänsyn till din prisklass, stil och andra faktorer innan du gör ett köp.

  • Apple Watch - Apples bärbara erbjuder en mängd olika anpassningsalternativ, börjar vid höljet. Välj mellan rostfritt stål i silver, rostfritt stål i rostfritt stål, guldaluminium, rosaguldaluminium, silveraluminium och rumsgrå aluminiumhöljen. När du har bestämt dig för ett höljesalternativ har du ditt val av bandstorlek och design. Med tillägg av nya vävda nylonband och alternativa färger för läder, gummierad sport och Milanese Loop-band i rostfritt stål finns det fler alternativ än någonsin. Apple Watch börjar på 299 $ för den ursprungliga Sport-versionen, och vissa anpassningsalternativ kan stöta det priset upp.
  • Motorola Moto 360 - Smartwatch Moto 360 Wear OS (tidigare Android Wear) från Motorola har länge varit en framstående för sin runda display, och enheten är också ganska mycket synonymt med anpassning. Precis som med företagets Moto X-smarttelefon kan Moto 360 skickas till dig med en mängd olika färgkombinationer. Välj bland olika klockhöljesstorlekar och välj sedan från tre olika ramalternativ (och lägg till en texturerad yta om du så önskar). Andra anpassningsbara funktioner inkluderar etui, band och klocka. Moto 360 börjar på 299 $.
  • Huawei Watch - Precis som Moto 360, har Huawei Watch en cirkulär klocka, vilket betyder att den ser mer ut som en traditionell tidpunkt än en teknik. Baserat på vilken av de många mönster du väljer, kan denna bärbara vara underskattad (med den rostfria modellen ihopkopplad med en läderrem, från $ 350) eller sofistikerad (med den glittriga Huawei Watch Jewel-modellen med rosa guldpläterat rostfritt stål, med början på 599 $).
  • Hederligt omnämnande: Blocks Smartwatch - Även om det för närvarande bara är för förbeställning, är Blocks smartwatch värt att nämna på grund av dess mycket modulära design. Välj en färg och lägg sedan till moduler som ett NFC-chip för mobila betalningar, extra batteri och en pulsmätare. Det är en innovativ strategi för denna bärbara kategori, och även om anpassningen handlar mer om funktionalitet än utseende, kan det vara värt att undersöka beroende på dina preferenser. För beställningar som placerats via Blocks-webbplatsen verkar smartwatch börja på $ 330, med en extra kostnad på $ 35 för att lägga till en annan modul.

  Hårdvara anpassning

  Förutsatt att du redan har bosatt dig på ett smartur och fortfarande letar efter sätt att lägga till viss personlighet till enheten, är hårdvaruanpassningar troligen det första du ser. Ditt huvudalternativ är att byta ut ditt klockband, vilket kan vara enkelt eller lite utmanande beroende på den specifika bärbara produkten du äger.

  • Apple Watch - Om du till exempel köpte Apple Watch Sport med det gummierade Sportbandet, kanske du letar efter en banddesign som är lite snyggare. Du kan välja det vävda rostfria Milanese Loop-bandet (nu tillgängligt i både silver och rymdsvart), kalvskinnet Classic Buckle-band eller det quiltade Leather Loop-bandet. Alla dessa alternativ börjar 149 $ när de köps individuellt.
  • Pebble - Med Pebble-klockband är processen lite mindre standardiserad, men fortfarande ganska enkel. Du kan köpa remmar för de olika Pebble smartwatch-modellerna som börjar på $ 29 per styck, men alla 22mm-armband kommer att göra. Spendera lite tid på att surfa på Amazon och andra webbplatser så kommer du säkert att hitta något som fångar ögat. Observera att du måste använda en liten skruvmejsel för att göra omkopplaren.
  • Bär OS-enheter - Med de flesta Wear OS-körande smartur och med de tidigare nämnda Pebble-klockorna bör alla 22mm-armband fungera. Om du är osäker på om en viss klockrem är kompatibel med din bärbara, se till att fråga återförsäljaren för mer information.
  • Allmänna råd - Att stänga av klockbandet eller klockremmen är ungefär lika mycket som du kan göra när det gäller att anpassa ett smartur ur en hårdvarosynpunkt om du inte vill börja från början och köpa en ny produkt med en annan färg hölje, som är förmodligen inte en bra idé. För att undvika att ångra ditt smartwatch-köp, se till att du har nöjt dig med en design du vill ha dag ut och dag ut. Utnyttja onlineverktyg som Apples interaktiva anpassningsgalleri för Apple Watch och Moto 360-anpassaren och överväg att pröva en smartwatch personligen innan du köper.

  Anpassning av programvara

  Du kan inte slå en enkel nedladdning när det gäller motorvägar för att ändra ditt smartwatch. Gå till lämplig app store för din smartwatch och leta efter klockans ansikten - du kommer att bli förvånad över hur många olika, estetiskt tilltalande alternativ som finns tillgängliga. Nedan redogör vi för den grundläggande processen för att ändra ditt klockansikte med olika produkter tillsammans med andra sätt att göra enheterna till dina egna med mjukvaruutjusteringar.

  • Apple Watch - Även om Apple för närvarande inte stöder tredjeparts klockansikter, kan du ändra bilden på enhetens skärm till ett antal förinställda alternativ. På uppåtsidan kan Apples lilla urval av klockansidor anpassas med så kallade komplikationer, såsom tillägg av väderinformation eller aktuella aktiekurser. Dessutom kan du skapa ett anpassat klockansikte med foton lagrade på din iPhone.
  • Pebble - Till skillnad från Apple Watch fungerar Pebble-produkter med klockytor från tredje part, och du hittar mycket att välja mellan i app store. Alternativen varierar från mönster som efterliknar analoga klockytor till sådana som belyser det aktuella vädret och till och med spelstilgränssnitt.
  • Wear OS - Du kan välja mellan massor av tredjeparts smartwatchalternativ när du äger en Wear OS-enhet. Det finns några underbara val från märken som Melissa Joy Manning, MANGO och Y-3 Yohji Yamamoto.
  • Allmänna råd - Glöm inte att ta ett djupt dyk i din smartwatchs inställningsmeny. Här hittar du många alternativ för anpassning av programvara också, från det sätt på vilket du får varningar till skärmens ljusstyrka och ljud. Även om dessa funktioner kan verka obetydliga, kan det att ta sig tid att finjustera dem till din smak i slutändan resultera i en produkt som är perfekt anpassad till dina behov.