Huvud webbsökning De tre bästa webbplatserna för sociala bokmärken på webben
webbsökning

De tre bästa webbplatserna för sociala bokmärken på webben

De tre bästa webbplatserna för sociala bokmärken på webben
Anonim

Reddit är en social bokmärkeswebbplats. Du registrerar ett användarnamn och lösenord och börjar sedan skicka in och dela dina bokmärken. Reddit-användare uppmuntras att rösta på länkarna och berättelserna som de känner förtjänar att vara i topphunden: det är typ av en popularitetstävling, så att säga.

Redditors röstar om vilka berättelser och diskussioner som är viktiga. De hetaste berättelserna stiger upp, medan svalare berättelser sjunker. Kommentarer kan publiceras på varje berättelse på Reddit. Kommentarer lägger till information, sammanhang och humor. Vem som helst kan skapa en gemenskap (kallad "subreddits"). Varje subreddit är oberoende och modereras av ett team av frivilliga.

Hur fungerar Reddit?

Du kan inte bara använda Reddit för att dela och upptäcka nya webbplatser, utan du kan också utforska Reddit-subnätverk, kallade subReddits. I grund och botten är det här kanaler med speciella ämnen som vetenskap, programmering och alla andra kanaler.

Varför ska du använda Reddit?

Reddit är en fantastisk källa till intressant information om nästan alla ämnen du kanske är intresserad av, samt att upptäcka webbplatser som är utanför misshandlad väg. Användare kommer att upptäcka att Reddits användarbas har mycket eklektisk smak och kommer nästan alltid att hitta något som är väl värt att återvända för att hitta ännu fler resurser.

02

av 03

Digg

Digg är social bokmärkning och sociala nätverk. Vem som helst kan skicka in en Digg (webbplats) och sedan kan alla kommentera samma Diggs. En av de mest intressanta funktionerna hos Digg måste faktiskt vara kommentarerna på webbplatserna och berättelserna, eftersom Digg-samhället inte är blyg för att låta folk veta hur de tycker om en viss Digg. Mer om denna spännande webbplats:

"Digg gör curation: bygga produkter som gör livet smidigare, enklare och smartare. Digg grundades 2012 och tillhandahåller nu det mest relevanta och övertygande innehållet till miljontals användare per månad. klippa genom röran på Internet och känna till bruset så att du inte behöver. Digg har allt du ser senare, nu. "

03

av 03

stumbleupon

Skönheten i StumbleUpon: du kan dra fördel av ett stort nätverk av dedikerade webbsökare som hittar helt lysande webbplatser och delar dem med dig. Vi måste dock varna dig - StumbleUpon är ett otroligt beroendeframkallande sätt att söka på webben. Vi befann mig fram till kl. 01:30 en helg, och klurigt klickade på snubbla! Knappen om och om igen, för kvaliteten på webbplatserna är bara så fantastisk; du fortsätter bara att stöta på saker som omedelbart förtjänar ett eget bokmärke. Mer om detta online-community:

"Vi hjälper dig att enkelt upptäcka nya och intressanta saker på webben. Berätta vad du gillar, och vi presenterar fantastiska webbsidor, videor, foton och mer som du inte skulle ha hittat på egen hand.

När du snubblar genom fantastiska webbsidor, berätta om du gillar eller gillar inte våra rekommendationer så att vi kan visa dig mer av det som är bäst för dig. Vi visar dig webbsidor baserade på den feedbacken liksom vad liknande Stumblers och de personer du följer har gillade eller ogillar.

Våra medlemmar har gett oss några ganska bra komplimanger tidigare, inklusive att beskriva oss som "hela Internet, allt på ett ställe", "en episk resa" och "en karta till ett äventyr som du annars inte skulle ha fått reda på. ”