Huvud sociala media De bästa webbplatserna för sociala nyheter att kolla in
sociala media

De bästa webbplatserna för sociala nyheter att kolla in

De bästa webbplatserna för sociala nyheter att kolla in
Anonim

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Pinterest
 • av Daniel Nations

  Sociala nyhetssidor dyker upp hela tiden. Vissa av dem dör ut efter en kortare vistelse, andra fladdar med ett tag och några blomstrar. På många sätt är det en fångst 22. En social nyhetssajt blir inte användbar förrän den får en solid gemenskap som lägger till och röstar på länkar, men det är svårt att bygga ett stort och lojalt samhälle om webbplatsen inte är användbar.

  De mest populära sociala nyhetssidorna i dag är mobilvänliga (med många som har sina egna appar) och utformade för att tillgodose nyhetsbrevet som vill ha en personlig nyhetsupplevelse. De har var och en en stark gemenskap och ett annat utseende och känsla. Reddit leder antagligen vägen som den mest populära sociala nyhetssidan, men det betyder inte att det är den bästa sociala nyhetssidan för dig.

  Det bästa sättet att välja en social nyhetssajt är att hitta en som matchar dina intressen och ser ut och känner att du är bekväm att använda. Var och en av de webbplatser som nämns i denna artikel är allmänna sociala nyhetswebbplatser, vilket innebär att de täcker ett stort antal ämnen. Men om du gräver tillräckligt, kan vissa sociala nyhetssajter specialiseras mer i vissa kategorier medan de är lätta i andra.

  Reddit är en social nyhetssajt med en mycket smart och användbar community av användare. Det är vanligt gränsar till rent styggt, men det är väldigt lätt att använda och en källa för lite av den bästa informationen du hittar.

  Digg är en populär social nyhetssajt som täcker olika ämnen och fungerar som en RSS-läsare. Det har ett användarvänligt gränssnitt och nya användare kan vara igång på nolltid.

  Newsvine är en social nyhetswebbplats som trivs med artiklar som har skickats in (eller "sådd") av sina användare, liknande Reddit. Användare uppmuntras att diskutera ämnen genom att lämna kommentarer.

  Voat är som en Reddit-klon, ända till designen av den. Bläddra i kategorier med hjälp av menyn ovan, skicka in dina egna länkar och delta i omröstningen för att bidra till samhället.

  Quora är egentligen en fråga och svarssida snarare än en nyhetssajt, men det betyder inte att du inte kan hitta nyhetsvärda frågor och svar där. Quora-samhället är löjligt smart och hjälper mer än gärna att svara på några av de mest pressande frågorna.

  Hacker News är för dig som arbetar och spelar inom teknik. De bästa berättelserna som har röstats upp för att få flest poäng visas högst upp och användare kan lämna kommentarer för att diskutera dem.

  Product Hunt är en social nyhetssajt för de senaste coola produkterna och tjänsterna inom teknik, spel, böcker och podcast. Skapare använder webbplatsen för att få ordet om sin nya sak och frekventa besökare får första dibs för att upptäcka den.

  StumbleUpon har funnits länge och det är fortfarande ett utmärkt sätt att upptäcka nyheter. Som att bläddra igenom kanaler på en TV får du snubblar igenom webbsidor som skickas in av gemenskapen i olika kategorier.

  Flipboard är en social nyhetstidning. Designad för att se exakt ut som en tidning, kommer du att se populära nya berättelser från Flipboard community och från dina sociala nätverk som Facebook och Twitter om du väljer att integrera dem.

  Uppdaterad av: Elise Moreau