Huvud köpa guider Saker att tänka på innan du köper en DVR
köpa guider

Saker att tänka på innan du köper en DVR

Saker att tänka på innan du köper en DVR
Anonim

Är det vettigt att köpa en DVR när du kan hyra en från ditt kabelföretag?

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • kameror
 • Audio
 • avSal Prince

  Videoproduktion professionell och teknisk entusiast som har skrivit mycket om elektronik och DVR.

  DVR: s värld har förändrats ganska drastiskt sedan TiVos debut. Det fanns några konkurrenter ett tag, men bara TiVo har blivit stående eftersom de flesta av sina konkurrenter har gått ut.

  Om du inte äger en TiVo kommer du troligen att använda en av DVR: er som levereras av ditt kabelföretag.

  Men om du fortfarande är intresserad av att köpa en DVR, har vi några frågor du bör ställa dig själv innan du kastar ner dina hårt tjänade kontanter.

  Hur mycket vill jag spendera?

  Set-top DVR: er varierar i pris från cirka $ 100 till upp till $ 1000. TiVo erbjuder $ 99-modeller (plus en månatlig serviceavgift) som kan spela in 40 timmars programmering.

  Därefter stiger priserna när inspelningstimmarna ökar. Andra set-top DVR: er varierar i pris beroende på hårddiskens storlek (desto större enhet, desto fler timmar kan du spela in) och om de spelar in på DVD eller inte. Vissa har till och med inbyggda videobandspelare.

  Det är viktigt att ha en budgetuppsättning för din DVR så att du enkelt kan avgöra vilka företag du ska jämföra när du vill välja ett.

  Vad vill jag ha en DVR för?

  Vill du spela in massor av TV-program, titta på dem och sedan ta bort dem? TiVo med en stor hårddisk skulle vara bäst.

  Eller planerar du att spela in TV på en hårddisk och sedan behålla programmen genom att lägga dem på DVD? Då behöver du en set-top DVR med en inbyggd DVD-inspelare.

  Prenumererar jag på kabel-tv eller satellit?

  De flesta kabel- och satellitleverantörer erbjuder en DVR-tjänst mot en månadsavgift, vanligtvis under $ 20. Några erbjuder till och med DVR-tjänster gratis.

  Dessa DVR: er hyrs ut och förblir kabel- eller satellitleverantörens egendom. Den tydliga fördelen med detta är att det inte finns några förkostnader för dessa DVR: er; de är en del av din månatliga faktura.

  Dessutom behöver du inte shoppa efter en DVR eller verkligen välja något annat än leverantören eftersom DVR-enheten kommer med köpet.

  Föredrar jag en viss tillverkare?

  Vissa människor älskar Sony och kommer bara att köpa Sony elektroniska produkter. Andra, Panasonic. Om du är som dem kan detta vara en faktor i ditt beslut.

  Försök att hålla ett öppet sinne när det gäller elektronik. Även om du inte har hört talas om en tillverkare ska du undersöka och ta reda på deras produkter. Sälj inte dig själv kort på grund av varumärkeslojalitet.

  Saker att komma ihåg

  Försök få de bästa anslutningarna för din set-top DVR och din TV och hemmabioinställning (om du har en). Om din TV har S-Video- eller komponentingångar, använd dem istället för kompositingångar (RCA).

  Om du har en surroundljudinställning, anslut digitalt optiskt eller koaxiellt ljud istället för kompositljud. Du får en mycket bättre bild och ljud med anslutningar av högre kvalitet.

  Att besluta om en set-top DVR är inte lätt, men ibland fattas beslutet för dig. Om du prenumererar på kabel eller satellit är det vettigt att använda deras DVR: er. Men om du vill ha mer inspelningstid eller DVD-inspelningsförmåga, kanske du vill gå med TiVo eller en kombination av DVD / hårddiskinspelare.

  Det är bäst att läsa om de olika set-top DVR: erna och bestämma vad som är bäst för dig.