Huvud ipad Strömma video från din iPad till Apple TV
ipad

Strömma video från din iPad till Apple TV

Strömma video från din iPad till Apple TV
Anonim

 • Tryck på skärmspegling .

 • Klicka på namnet på din Apple TV i menyn som visas.

 • Din iPad-skärm visas på din TV.

  Du kan spegla din iPad-skärm i både liggande (horisontella) och stående (vertikala) orienteringar genom att rotera surfplattan.

 • För att sluta strömma, gå tillbaka till menyn Screen Mirroring i Control Center och knacka på Stop Mirroring .

 • Vissa appar stöder strömmande video i helskärmsläge, men även appar som inte stöder den här funktionen kommer att iPadens skärm speglas mot TV: n.

  Hur du felsöker skärmspegling

  Om Apple TV är nedtonad i fönstret Screen Mirroring, kan inte iPad se den i nätverket. Det vanligaste skälet är att iPad och Apple TV inte finns på samma Wi-Fi-nätverk. Om du har en iPad med en dataförbindelse, se till att Wi-Fi är på och kontrollera sedan att båda enheterna båda är anslutna till ditt hemnätverk.

  Om skärmen speglar men blir tom när du startar din app, kan appen ha funktionen inaktiverad. Vissa strömningsappar stöder inte skärmspegling. Detta beror ofta på kopieringsskydd som hindrar dig från att distribuera skyddat innehåll.

  Om båda enheterna är anslutna till samma nätverk men skärmspeglingen inte fungerar kan du försöka starta om Apple TV och iPad. Starta om Apple TV genom att gå till Inställningar> System> Starta om . Starta om iPad genom att hålla ner knappen för att väcka / stänga tills du får kommandot att stänga av.

  Tryck och håll ner vakna / stänga och Hem-knapparna i några sekunder för att utföra en hård omstart om den vanliga metoden inte fungerar.