Huvud programvara och appar En steg-för-steg-guide för att bränna en MP3-CD i Windows Media Player 12
programvara och appar

En steg-för-steg-guide för att bränna en MP3-CD i Windows Media Player 12

En steg-för-steg-guide för att bränna en MP3-CD i Windows Media Player 12
Anonim

Lagra flera album på en MP3-CD för timmar med direktstoppad digital musik

 • Bränningsläget måste vara inställt på dataskiva . Om det står Audio CD är den inte klar. Om du vill ändra bränningsläget klickar du på den lilla nedrullningsmenyn för Bränningsalternativ i det övre högra hörnet och väljer alternativet Data CD eller DVD i listan. Läget ska ändras till dataskiva .

  Lägg till MP3-filer till Burn List

  1. Hitta mappen med MP3-filer som du vill kopiera till din skräddarsydda MP3-CD. Sök i den vänstra rutan i Windows Media Player för att hitta mapparna.

  2. Dra och släpp enstaka filer, kompletta album, spellistor eller block av låtar till området Burn list på höger sida av WMP. Om du vill välja flera spår som inte ligger bredvid varandra håller du ner CTRL- knappen medan du klickar på dem.

   Skapa MP3-CD

   1. Sätt i en tom CD-R eller omskrivbar skiva (CD-RW) i din optiska enhet. Om du använder en CD-RW (som kan skrivas om till) och du vill radera de data som redan finns på det kan du göra det med Windows Media Player. Högerklicka bara på enhetsbokstaven i den vänstra panelen som är associerad med din optiska skiva och välj alternativet Radera skiva . Ett varningsmeddelande dyker upp och ger dig information om att all information på skivan raderas. Klicka på Ja- knappen om du är säker på att du vill torka den ren.

   2. För att skapa MP3-CD: n, klicka på Start-bränningsknappen i den högra panelen och vänta tills bränningsprocessen är klar.