Huvud webbsökning Lösningar för inspelning av telefonsamtal i dina podcast och webbsändningar
webbsökning

Lösningar för inspelning av telefonsamtal i dina podcast och webbsändningar

Lösningar för inspelning av telefonsamtal i dina podcast och webbsändningar
Anonim

RadioShack tillverkar en produkt som heter Smart Phone Recorder Control (modell: 43-2208 från och med detta skrivande).

Det handlar om $ 29, 99 och enligt Radio Shack it "… börjar spela in på ett kassettdäck när du plockar upp telefonen. Denna telefoninspelarstyrning startar omedelbart din ljudinspelare när telefonmottagaren eller handenheten plockas upp. Den ansluts till alla ljud inspelare med fjärrkontroll och mikrofonuttag. "

Nu, eftersom det spelas in på band, kommer du att ytterligare ett steg överföra det inspelade ljudet från kassettdäcket till din dator via ljudkortets ingångsuttag.

En liknande produkt finns via Ahern som heter Konexx Model 100 Recording Jack. Den spelar in på kassett och gränssnitt med de flesta ljudkort också. Det säljs för cirka 59, 95 dollar.

Westek tillverkar TeleTool 2000, en PC / telefoninspelare. Det låter dig spela in från en telefon direkt till din dator. Det är cirka 39.99 $ men den här PriceGrabber-länken visar dig en omedelbar prisjämförelse.

Om du använder en produkt som denna sparar du det extra steget att överföra ditt inspelade ljud från ett kassettdäck som i den första produkten.

02

av 06

Spela in telefonsamtal med VOIP-telefoner - (Voice Over Internet Protocol)

Inbyggd inspelning

Innan du börjar leta efter lösningar från tredje part kanske du inte behöver titta längre än själva VoIP-appen. Både Skype och Google Hangouts stöder inspelning inom både skrivbords- och mobilapplikationer. Du kan prata med någon av dessa populära VoIP-plattformar, och du behöver inte ha något extra för att spela in ditt samtal.

Gratis lösningar

Gratis lösningar är alltid populära. MP3 Skype Recorder är freeware. Den registrerar automatiskt eller manuellt alla dina Skype-samtal och lagrar dina konversationer på din hårddisk i separata MP3-formaterade filer.

Applikationens webbplats säger att det kommer att spela in SkypeOut, P2P Skye-samtal och Skype Online-nummer. Ladda ner den med hjälp av dessa länkar på voipcallrecording.com.

iFree Skype Recorder påstår sig vara lättanvänd och gratis också. Det kommer automatiskt eller manuellt att spela in dina Skype-samtal och kan användas för Skype2Skype-samtal, SkypeOut / SkypeIn-samtal och konferenssamtal. Ladda ner den här programvaran på ifree-recorder.com.

Betalda alternativ

Shareware-podcastare som letar efter ett nytt sätt att spela in Skype-samtal för sina podcaster kanske vill titta på den här produkten från Applian Technologies. Replay Telecorder for Skype utropas som en enkel Skype-ljud- / videoinspelare med ett klick.

Enligt ett pressmeddelande: "Replay Telecorder erbjuder användaren ett val av sex olika samtalinspelningsalternativ från en enkel åtkomst till rullgardinsmenyn. Dessa inspelningsalternativ är bara ljud, bild i en bild, sida vid sida, spela in bara den lokala videon, spela in bara fjärrvideon eller spela in samtalet som två separata filer. "

Replay Telecorder för Skype kräver Windows 7, XP eller Vista med Skype installerat och återförsäljs för $ 29, 95. En gratis demo finns på Applian Technologies webbplats.

HotRecorder är ett program som är utformat för att fungera med VOIP-produkter som Skype och Vonage. Enligt HotRecorder-webbplatsen: "HotRecorder for VOIP är ett avancerat verktyg som gör att du enkelt kan spela in, spela, lagra och konvertera röstkommunikation som hålls via Internet. HotRecorder spelar in alla parter i två olika kanaler och sammanfogar dem till en enda fil."

En provversion är tillgänglig för nedladdning och om du bestämmer dig för att du gillar den är premiumversionen bara $ 14, 95. Du kan ladda ner filen på www.hotrecorder.com.

IMCapture for Skype är ett program som är utformat för att spela in röst eller video från Skype-konversationer. Priset på detta skrivande är 49, 95 $ men du kan ladda ner en provkopia på www.IMCapture.com.

(Jag har inte personligen använt de flesta av dessa produkter så jag gör inga anspråk för dem.)

03

av 06

En webbaserad lösning för alla typer av telefoner

Med NoNotes.com ringer du helt enkelt ett avgiftsfritt nummer eller använder en av tjänsterna mobilappar (iPhone, fackla, Android). Bestäm om du vill spela in ett samtal, spela in och transkribera ett samtal eller spela in och transkribera diktat.

Slå det nummer du faktiskt ringer och bedriv ditt företag. När du har lagt på dig kommer NoNotes.com att meddela dig när din inspelning är klar.

Du kan registrera dig för ett gratis konto som gör att du kan spela in upp till 20 minuter varje månad, automatiskt skicka e-post till inspelningen och låta dig använda transkriptionsfunktionen om du behöver det på avgiftsbasis.

Andra prisalternativ (betala per användning eller prenumeration) tillgodoser dina inspelningsbehov oavsett om de är sporadiska eller vanliga.

NoNotes.com är endast tillgängligt i USA och Kanada just nu.

04

av 06

Spela in appar

Både Android och iOS har en mängd appar som gör inspelning av dina samtal till en lek. Många av dessa är gratis, men du kan säkert hitta betalda alternativ också. Med de flesta inspelningsappar kan du ställa in dem för att automatiskt skapa ljudfiler på din enhet för alla dina samtal. Du kan granska loggen för dina samtal från appen eller exportera ljudet för användning på en annan enhet eller dator.

På Android kan du titta på Call Recorder från Green Apple Studio. iOS-användare bör kolla in TapeACall av Epic Enterprises. Både Android- och iOS-enhetsägare kan också registrera sig för Google Voice och använda den för att spela in dina samtal.

05

av 06

Fler inspelningslösningar

Dessutom har jag stött på andra applikationer och resurser som kan vara användbara vid inspelning av telefonsamtal. Här är länkarna:

Webbplatsen Call Corder säger: "Call Corder spelar in telefonsamtal och konversationer direkt till din hårddisk med ett enda tryck på en knapp, valfritt spelar en juridisk ansvarsfriskrivning. Den lagrar samtal som vanliga Windows-ljudfiler." Du kan ladda ner en utvärderingskopia på www.voicecallcentral.com. Call Corder är 49, 95 dollar.

Modemspion är utformad för att spela in telefonsamtal i antingen .mp3- eller .wav-format. En provversion är tillgänglig på www.modemspy.com. Den registrerade versionen är $ 34, 95

Det finns också den professionella vägen. AudioFile Solutions tillhandahåller en inspelningstjänst för konferenssamtal. Detta är en manuell process och övervakas av en inspelningsingenjör. Företaget erbjuder också redigeringstjänster.

Fler alternativ

De produkter jag har nämnt i det här stycket är bara några av de lösningar som finns tillgängliga för inspelning av ljud från traditionella, mobila telefoner och VOIP-telefoner.

06

av 06

Diagram över hur ljudelement fungerar med en mixer och en dator

Diagrammet ovan visar hur en typisk mixer används med en mikrofon, telefonljud och CD-spelare.