Huvud webbsökning Hemliga Google Easter Eggs
webbsökning

Hemliga Google Easter Eggs

Hemliga Google Easter Eggs
Anonim

Kolla in några av Googles dolda hemligheter

Det här är ett påskägg i två steg. Du kan hitta ett hemligt spel genom att först söka efter frasen "Atari Breakout" och sedan klicka på länken Google Bilder i sökresultaten. Du får ett bildavbrottspel komplett med ljudeffekter.

Gör en tunn rull

Google uttrycket "gör en fatrulle" och hela skärmen kommer att rulla. Du kan också googla frasen "Z eller R två gånger" för att få samma resultat. Detta är också ett trick att använda på skrivbordssökningar.

Detta trick fungerar inte om du börjar från en sökresultatsida. Det är bara bra om du gör det från Googles söksida.

Luta med Google

Google ordet "skev" och när sökresultaten returneras kommer hela skärmen att luta. Det är en fantastisk demonstration av definitionen av ordet. Detta är ett trick som också fungerar från stationära sökningar.

Bletchley Park

Sök efter "bletchley park" och Google Place-namnet visas med en animerad simulering av en kod som dechiffras. Detta beror på, som förklarats i resultatet, "Bletchley Park, i Milton Keynes, Buckinghamshire, var den centrala platsen i Storbritanniens regeringskod och Cypher School."

Zerg Rush

Google "zerg rush", så ser du "o" -brev från Google börja regna ner på skärmen och förstöra sökresultaten.

Detta är också ett spel, och du kan klicka på fallande o flera gånger för att stoppa dem. Varje gång du klickar på en "o" kommer livslinjen ovan att bli kortare. Det tar cirka tre klick för att förstöra brevet. Så småningom kommer det att finnas för många, och de kommer att äta alla sökresultat ändå.

När du har besegrats kommer o: erna att bilda en jätte "GG" i de tomma sökresultaten för "bra spel."

För att hålla spelet längre, försök att spela på en pekskärmsenhet där du kan knacka snabbare än du kan klicka med en mus.

Anagram

Om du söker efter "anagram" kommer Google att fråga om du menade "nag en ram."

Din första reaktion kan vara "Allvarligt? Söker så många människor efter" nag en ram "? Och varför i hela världen skulle du ändå naga en ram?" Men var inte så snabb att bedöma. "Nag a ram", är ett anagram för anagram. Säg det tre gånger snabbt!

Rekursion

Om du söker efter "rekursion" frågar Google om du menade rekursion. Om du inte fick det är detta ett skämt eftersom en rekursiv definition är en definition som innehåller objektet som definieras som en del av definitionen.

Ett påskägg som påskägg

Google detta:

1, 2+ (sqrt (1- (sqrt (x ^ 2 + y ^ 2)) ^ 2) + 1 - x ^ 2-y ^ 2) * (sin (10000 * (x * 3 + y / 5 + 7)) ) +1/4) från -1, 6 till 1, 6

Det behöver inte vara påsk, men du behöver en modern webbläsare. Internet Explorer kommer förmodligen att göra dig besviken. Det är bara generellt sant.

Vad du ser här är den fantastiska kraften i Googles dolda miniräknare.

En fest för resten av oss

Festivus är en semester som började som ett skämt i ett välkänt avsnitt av TV-serien Seinfeld, men som inte hindrade den från att överleva showen som skapade den och bli en riktig semester. Ett av kännetecknen för Festivus-semester är en aluminiumstång som ersättning för en julgran.

Sök på Google efter Festivus så ser du att det är varumärkespolen som sträcker sig längs vänster sida av skärmen, tillsammans med dina sökresultat.

Pac Man

Google gillar att inkludera klassiska spel i sin sökmotor, så varför inte Pacman. Sök efter arkadklassikern, så hittar du en bild av en Pacman-stil Google-logotyp med alternativet Klicka för att spela .

Om du klickar på länken startar ett mini Pacman-spel runt Google-logotypen. Du kan spela så mycket du vill och slacka av på ett underhållande sätt.

Livets mening, universum och allting

Google älskar också deras nördkultur, och det finns få romaner som ingår i den än The Hitchhikers Guide to the Galaxy av Douglas Adams. En av de mest kända skämt i romanen kommer när huvudpersonerna upptäcker att meningen med livet, universum och allt är numret 42.

Adams uttalade att det inte finns någon mening bakom det, och det är egentligen bara ett skämt, men det har inte hindrat det från att reciteras om och om igen, inklusive när du söker efter "meningen med livet universum och allt" på Google.

Luffarschack

Det finns ännu fler spel på Google. Sök efter "Tic-Tac-Toe" så får du ett interaktivt bräde som du kan spela till ditt hjärtas innehåll. Det är enkelt, men det är definitivt ett underhållande sätt att döda lite tid på din dag.