Huvud Ipad Lös ljudproblem på iPad
Ipad

Lös ljudproblem på iPad

Lös ljudproblem på iPad
Anonim

  • Skruva upp volymen inifrån appen : Det är möjligt att systemvolymen vänds upp och iPad inte är avstängd, men själva appen behöver volymen uppåt. Detta kan hända om du använder en app för att spela ljud men öppnar en annan som också kräver ljud och sedan återgår till den första.

    1. Öppna appen som inte gör något ljud.
    2. Använd volym upp- knappen på sidan av iPad för att öka volymen, men se till att du gör det med appen öppen.

  • Kontrollera ljudet i appens inställningar : De flesta videospelappar har sin egen volymkontroll, och när detta är fallet låter de dig normalt stänga av spelljuden eller till och med bara bakgrundsmusiken. Det är möjligt att du har en eller båda av dessa inställningar aktiverade och effektivt stänger av appen.

    Gå till inställningarna för den appen (dvs. öppna appen och leta efter ett "Inställningar" -område) och se om du kan slå på ljudet igen.

  • Kontrollera sidomkopplaren : Äldre iPad-modeller har en brytare på sidan som kan stänga av och stänga av surfplattan. Strömställaren är rätt bredvid volymkontrollerna, men om den inte stänger av iPad när du växlar till den kan den istället konfigureras för att låsa skärmorienteringen. Det är möjligt att ändra beteendet för iPad-sidobrytaren inom inställningarna om du vill använda den för att stänga av eller stänga av din iPad.