Huvud programvara Snabbfixningar för PowerPoint-ljud- och fotoproblem
programvara

Snabbfixningar för PowerPoint-ljud- och fotoproblem

Snabbfixningar för PowerPoint-ljud- och fotoproblem
Anonim

 • Välj Optimera mediekompatibilitet och vänta medan PowerPoint förbättrar alla media som kräver optimering.

 • Välj Stäng när processen är klar.

  Foton Gör eller bryt en presentation

  Den gamla klichéen om en bild som är värd tusen ord är ett bra tips att komma ihåg när du använder PowerPoint. Om du kan använda ett foto snarare än text för att få ditt meddelande över, gör det. Men bilder är ofta den skyldige när problem uppstår under en presentation.

  Ett vanligt problem är att bilder som är infogade i en presentation kan vara enorma, till exempel när ett foto sätts direkt från kameran. Dessa foton är skapade i högsta upplösning för att få en bra bild. Om du använder dessa foton i presentationsprogramvara är dessa bilder av hög kvalitet inte nödvändiga.

  Om du klistrar in dina foton från andra källor i PowerPoint snarare än att infoga dem, orsakar detta också en större filstorlek.

  Innan du sätter in ett foto på en bild bör du optimera dina foton genom att skära främmande objekt ur bilden för att minska den totala filstorleken.

  Om dina foton är för stora, komprimera fotona i presentationen med ett verktyg i PowerPoint. De två föregående förslagen är att föredra, men det hjälper oerhört, särskilt om tiden är avgörande för att presentationen ska skapas.