Huvud webbläsare Ett snabbt och enkelt sätt att spara webbplatsinnehåll i Google Chrome
webbläsare

Ett snabbt och enkelt sätt att spara webbplatsinnehåll i Google Chrome

Ett snabbt och enkelt sätt att spara webbplatsinnehåll i Google Chrome
Anonim

Använd Kroms menyknapp eller en kortkommando för att spara webbsidor

 • Välj Spara sida som för att öppna en standarddialogruta för att spara filer som överlagrar webbläsarens fönster. Dess utseende varierar beroende på ditt operativsystem.

 • Tilldela ett namn till webbsidan om du inte vill använda det som visas i namnfältet. Chrome tilldelar automatiskt samma namn som visas i webbläsarens titelfält, vilket vanligtvis är långt.

 • Välj plats på din enhet eller den flyttbara disken där du vill spara den aktuella webbsidan och eventuella åtföljande filer. Välj rätt knapp för att slutföra processen. och spara filerna på den angivna platsen.

  Öppna mappen där du sparat filen. Du bör se en HTML-fil på webbsidan och i många fall en åtföljande mapp som innehåller kod, plug-ins och andra resurser som används vid skapandet av webbsidan.

  Kortkommandon för att spara en webbsida

  Du kan också använda en kortkommando istället för Chrome-menyn för att spara en webbsida. Beroende på plattform kan du kanske bara specificera HTML eller Komplett, som laddar ner de stödjande filerna. Om du väljer alternativet Komplett kan du se fler stödfiler än de som laddas ner när du använder menyknappen.

  Klicka på webbsidan du vill kopiera och använd lämplig kortkommando:

  • För Chrome OS och Windows använder du Ctrl + S.
  • För Mac OS X och macOS Sierra, använd Kommando + S.

  Välj destination och format i fönstret som öppnas för att spara filen på din dator.