Huvud Gaming PS 4 Sims 4 Cheats, Cheat Codes och Walkthroughs
Gaming

PS 4 Sims 4 Cheats, Cheat Codes och Walkthroughs

PS 4 Sims 4 Cheats, Cheat Codes och Walkthroughs
Anonim

Tips, tricks och hacks för din PlayStation 4

Image

 • Xbox
 • Nintendo
 • PC
 • Mobil
 • Minecraft
 • Klassiska spel
 • av Jeremy Laukkonen

  Jeremy Laukkonen är en teknisk författare som drar av erfarenhet som teknikspökförfattare och som skapare av en populär blogg och start av ett videospel.

  330

  330 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Sims 4 för PlayStation 4 är ett simuleringsspel som låter dig skapa simulerade människor eller simmar och placera dem i hus i din egen lilla virtuella värld. Spelet spelar aldrig exakt på samma sätt två gånger, eftersom varje sim har sina egna motiv, och det finns inget sätt att säga hur saker och ting kommer att sluta spela. Om du vill lägga till en helt ny dimension av kul till spelet kan du använda Sims 4-fusk på PlayStation 4 för att ändra allt från hur mycket pengar dina simmar har i banken till vem de förälskar sig i.

  Fusk, tips, tricks och hacks i den här artikeln gäller specifikt för Playstation 4-versionen av Sims 4. Du kan hitta Sim 4-fuskkoder för Xbox One eller Sims 4-fuskkoder för PC mer användbara om du använder en av dessa plattformar.

  Hur fungerar fusk i The Sims 4 på PS 4?

  Fusk i The Sims 4 på PlayStation 4 kan förändra din spelupplevelse drastiskt. De kan göra ditt liv enklare genom att tillhandahålla en massa gratis pengar, låta dig ändra aspekter av dina simmar, skapa och förstöra relationer och göra det mycket enklare att bygga dina drömmar. Fusk kan till och med göra roliga saker, som att vända en sims huvud till en toalett.

  Du är fri att använda så många fusk och koder, när du vill, men det är viktigt att notera att aktivering av fusk inaktiverar din förmåga att vinna troféer. Troféer är inaktiverade per sparande, så om du vill börja tjäna dem igen, skapa bara ett nytt spel eller ladda ett spar där du aldrig aktiverat fusk.

  Maxis låter avsiktligt spelare använda fusk i The Sims 4 på PlayStation 4, så att använda dem kommer inte att få dig i några problem. Dessa fusk bryts dock ofta av speluppdateringar och Maxis kan också stänga av alla fusk när som helst. Till exempel bröt en speluppdatering spöke och dödsfusk. Om du upptäcker att ett fusk inte fungerar och du är säker på att du har angett det rätt, kan du bara vänta och se om Maxis någonsin fixar det genom en senare uppdatering.

  Hur man aktiverar fusk i The Sims 4 på PS 4

  Fusk aktiveras i The Sims 4 på PlayStation 4 genom att öppna fuskkonsolen och gå in i testcheats- kommandot. Detta åstadkoms genom att trycka på en kombination av tangenter på tangentbordet i PC-versionen av spelet, men i PlayStation 4-versionen kan du komma åt fuskkonsolen genom att istället trycka på en kombination av knappar på din DualShock 4-styrenhet.

  Så här aktiverar du fusk i The Sims 4 på PlayStation 4

  1. Starta spelet och ladda antingen en spara eller skapa ett nytt hushåll.
  2. Håll in L1 + R1 + L2 + R2 (alla fyra axelknapparna) på din styrenhet.
  3. En tunn ruta visas längst upp på skärmen. Det här är fuskkonsolen.
  4. Tryck på X-knappen på din controller för att välja fuskkonsolen.
  5. Skriv testcheats true och tryck på enter på skärmtangentbordet.

  När denna process har slutförts kommer du att se ett meddelande i fuskkonsolen som säger att fusk är aktiverade. Du kan sedan ange alla fusk du gillar i fuskkonsolen. Om fuskkonsolen försvinner trycker du bara på L1 + R1 + L2 + R2 på kontrollenheten för att öppna den igen.

  Vissa fusk aktiveras med on eller true efter fuskkoden. Dessa fusk kan inaktiveras genom att använda samma fuskkod men skriva in eller felaktigt istället.

  The Sims 4 PS 4 Money Cheats

  Du behöver mycket kontanter, annars känd som Simoleons, för att få gjort allt i The Sims 4. Du kan få det på gammaldags sätt, genom att sätta dina simmar på arbete, eller använda dessa pengar fusk för en snabb injektion eller för att göra själv en miljonär.

  Vad fusk görHur man utför fusket
  Lägger till 50 000 Simoleons till ditt bankkonto.Skriv moderloden i fuskkonsolen .
  Lägger till 1 000 simoleoner till ditt bankkonto.Skriv kaching i fuskkonsolen .
  Lägger till 1 000 simoleoner till ditt bankkonto.

  Skriv rosebud i fuskkonsolen.

  Ändrar det totala beloppet du har till antalet du anger.Skriv pengar i fuskkonsolen, följt av det belopp du vill ha.
  När du kommer in från grannvyn görs alla hus och partier gratis tillgängliga.Skriv FreeRealEstate på i fuskkonsolen.

  The Sims 4 PS 4 Build Mode Cheats

  Byggläget i The Sims 4 på PlayStation 4 låter dig ändra ditt hus, köpa och placera möbler och till och med bygga helt nya hus som bara är bundna av din fantasi.

  Om du vill få ut mesta möjliga av detta system och ta bort alla begränsningar, har vi några ganska kraftfulla build-cheats som kan ändra reglerna som styr placering av objekt, låsa upp nya objekt och till och med låta dig ändra storleken på olika objekt .

  Vad fusk görHur man utför fusket
  Bli av med regler för objektplacering så att du kan placera saker närmare varandra eller till och med överlappa dem.Skriv bb.moveobjekt i fuskkonsolen .
  Låser upp omedelbart alla möbler du normalt måste låsa upp genom att spela spelet.Skriv bb.ignoregamspelaunlocksintitament i fuskkonsolen .
  Aktiverar köpfelsökningsläget, som låter dig köpa ytterligare objekt som normalt inte är tillgängliga.Skriv bb.showhiddenobjekt i fuskkonsolen .

  Tillåter dig att redigera sjukhus, polisstation och vetenskapslaboratorium.

  Obs: fungerar bara om du har utvidgningen Sims 4 Get to Work.

  Skriv bb.enablefreebuild in cheat console.
  Ökar storleken på ett objekt.Välj ett objekt, håll L2 + R2 och tryck sedan upp på d-pad.
  Minskar storleken på ett objekt.Välj ett objekt, håll L2 + R2 och tryck sedan ner på d-pad.
  Lägger till fler alternativ för att manipulera ditt tak.Klicka på taket och tryck sedan på shift + c

  Använd fusk i The Sims 4 på PS 4 för att ändra förhållanden

  I The Sims 4 på PlayStation 4 har enskilda simmar två olika relationsstatistik som mäter sina känslor gentemot andra simmar. En av dessa statistik avgör om två simmar är vänner, och den andra avgör om de är romantiskt involverade. Denna statistik kommer att förändras över tid genom normalt spel, eller så kan du använda relationsfusk för att omedelbart göra två sims bästa vänner eller fiender.

  Varje Sims 4-fuskkod som modifierar förhållanden mellan två simmar följer detta grundläggande format: modifyrelationship sim1FirstName sim1LastName sim2FirstName sim2LastName 100 RelationshipType . Det vill säga att du måste skriva förnamnet och namnet på en sim, för- och efternamnet på en andra sim, ett nummer och sedan relationstypen.

  Här är ett exempel:

  modifyrelationship Kaz Hirai Shuhei Yoshida 100 LTR_Friendship_Main

  Om du skrev in den exakta koden i fuskkonsolen skulle det ge en trevlig ökning av vänskapsnivån mellan simarna Kaz Hirai och Shuhei Yoshida. Om du istället använder ett negativt nummer kan du skapa en negativ effekt på vänskapen mellan de två simarna istället.

  Här är koderna som du kan använda i stället för LTR_Friendship_Main från exemplet, och några extra fusk som också hänför sig till relationer:

  Vad fusk görCheat Code
  romantikLTR_Romance_Main
  VänskapLTR_Friendship_Main
  Vänskap med husdjurLTR_SimToPet_Friendship_Main
  Presenterar den valda simmen till alla andra simmar i grannskapet.Skriv relation.introducera_sim_to_all_others i fuskkonsolen.
  Orsakar en ny sim för att leka på ditt parti och bli vän med den valda simmen.Skriv relation.create_riends_for_sim i fuskkonsolen.

  The Sims 4 PS 4 Skill Cheats

  Sims i The Sims 4 på PlayStation 4 har alla sina egna färdigheter, som de kan förbättra med tiden genom att öva. Om du är trött på att vänta, kan du använda fuskkoder för att omedelbart öka, eller till och med max ut, alla färdigheter du gillar.

  Alla fuskkoder som modifierar skicklighetsnivåer i The Sims 4 på PlayStation 4 följer detta format: stats.set_skill_level SkillName 10 . Det vill säga att du använder kommandot stats.set_skill_level, följt av ett färdighetsnamn och sedan ett nummer.

  Här är ett exempel:

  stats.set_skill_level Major_Mischief 10

  Om du matade in den exakta koden i fuskkonsolen, skulle din nuvarande valda sim omedelbart höjas till en skada på 10, vilket är den högsta den kan gå.

  Här är en lista över alla färdigheter och tillhörande koder i The Sims 4 på PlayStation 4:

  Färdigheten att förändraCheat Code
  FiskeMajor_Fishing
  RackartygMajor_Mischief
  GitarrMajor_Guitar
  bartendingMajor_Bartending
  ProgrammeringMajor_Programming
  TrädgårdsarbeteMajor_Gardening
  GourmetmatlagningMajor_GourmetCooking
  KomediMajor_Comedy
  KarismaMajor_Charisma
  SkriftMajor_Writing
  VideospelMajor_VideoGaming
  FiolMajor_Violin
  Rocket ScienceMajor_RocketScience
  MålningMajor_Painting
  PianoMajor_Piano
  LogikMajor_Logic
  händighetMajor_Handiness
  MatlagningMajor_HomestyleCooking
  KonditionSkill_Fitness

  Specialfusk Fodralkoder för The Sims 4 PS 4 Expansions

  Sims 4 på PlayStation 4 har ett antal utvidgningar som lägger till helt nya färdigheter i spelet. Om du har utvidgningarna kan du använda följande koder för att ändra färdighetsnivån för någon av dina simmar. Dessa koder används på samma sätt som koderna i föregående avsnitt.

  Här är ett exempel:

  stats.set_skill_level Media 10

  Om du angav den exakta koden i fuskkonsolen, skulle din nuvarande valda sim omedelbart stöta upp till en medieproduktionsfärdighetsnivå på 10. Den fungerar dock bara om du har The Sims 4 Get Famous expansion. Om du inte har en utvidgning som introducerade en viss färdighet, kommer koden för den färdigheten bara att fungera.

  Här är alla färdigheter som kräver specifika utvidgningar för att arbeta, och koderna du använder för att ändra dem:

  Färdigheten att förändraCheat CodeUtökad utvidgning
  VerkandeMajor_ActingThe Sims 4 blir berömd
  Media ProduktionMinor_MediaThe Sims 4 blir berömd
  ArkeologiMajor_ArchaeologyThe Sims 4 Jungle Adventure
  Selvadoriansk kulturMinor_LocalCultureThe Sims 4 Jungle Adventure
  BakningMajor_BakingSimarna 4 börjar arbeta
  Arbetsetik för detaljhandelRetail_WorkethicSimarna 4 börjar arbeta
  DetaljhandelRetail_MaintenanceSimarna 4 börjar arbeta
  DetaljhandelRetail_SalesSimarna 4 börjar arbeta
  DansMajor_DancingSimarna 4 träffas
  DJMajor_DJSimarna 4 träffas
  BlomsterarrangemangMajor_FlowerArrangingThe Sims 4 Seasons
  SkridskoåkningHidden_SkatingThe Sims 4 Seasons
  herbalismMajor_HerbalismThe Sims 4 Outdoor Retreat
  FöräldraskapMajor_ParentingThe Sims 4 Parenthood
  HusdjursträningSkill_DogThe Sims 4 Katter & Hundar
  VeterinärMajor_VetThe Sims 4 Katter & Hundar
  PiporgelMajor_PipeOrganThe Sims 4 Vampires
  Vampyr LoreVampireLoreThe Sims 4 Vampires
  BergsklättringSkill_Hidden_TreadMillThe Sims 4 Fitness Stuff
  SångMajor_SingingThe Sims 4 City Living
  WellnessMajor_WellnessThe Sims 4 Spa Day

  The Sims 4 PS 4 Child Cheats

  Barn i The Sims 4 för PlayStation 4 har sina egna grundläggande färdigheter som de behöver bygga och förbättra innan de blir tonåringar. Dessa färdigheter kan förändras och förbättras på samma sätt som färdigheter för vuxna med samma grundläggande kommando.

  Alla fuskkoder som modifierar ett barns färdighetsnivåer i The Sims 4 på PlayStation 4 följer detta format: stats.set_skill_level SkillName 10 . Det vill säga att du använder kommandot stats.set_skill_level, följt av ett färdighetsnamn och sedan ett nummer.

  Här är ett exempel:

  stats.set_skill_level Skill_Child_Creativity 10

  Om du angav den exakta koden i fuskkonsolen skulle din nuvarande valda barnsim omedelbart höjas till en kreativitetsnivå på 10, vilket är den högsta den kan gå.

  Barnets skicklighet att förändrasCheat Code
  SocialSkill_Child_Social
  KreativitetSkill_Child_Creativity
  MentalSkill_Child_Mental
  MotorSkill_Child_Motor

  The Sims 4 PS 4 Toddler Skill Cheats

  Småbarn i The Sims 4 på PlayStation 4 har sin egen uppsättning färdigheter som liknar, men skiljer sig från, barnfärdigheter. När en småbarnssim växer till att bli ett barn, får de ökningar i varje barns skicklighet baserat på hur högt du kunde få sina småbarnsförmågor. Om du vill se till att dina barn får bästa möjliga start kan du öka deras småbarnsförmåga med samma typ av kommandon som förbättrar både barns och vuxnas färdigheter.

  Alla fuskkoder som modifierar småbarns färdighetsnivåer följer detta format: stats.set_skill_level SkillName 5 . Det vill säga att du använder kommandot stats.set_skill_level, följt av ett färdighetsnamn och sedan ett nummer.

  Här är ett exempel:

  stats.set_skill_level Skill_Toddler_Thinking 5

  Om du matade in den exakta koden i fuskkonsolen skulle din nuvarande valda sim direkt öka till en tänkningsnivå på 5, vilket är den högsta den kan gå.

  Obs: De flesta småbarnsfärdigheter är högst 5, till skillnad från färdigheter för barn och vuxna. Undantaget är potträning, som toppar bara 3 istället för 5.

  Här är alla småbarnsfärdigheter och tillhörande koder:

  Småbarnens skicklighet att förändraCheat Code
  KommunikationSkill_Toddler_Communication
  FantasiSkill_Toddler_Imagination
  RörelseSkill_Toddler_Movement
  PotträningSkill_Toddler_Potty
  TänkandeSkill_Toddler_Thinking

  The Sims 4 PS 4 Karriärfrämjande fusk

  Du kan också använda fusk för att ändra din sims karriär och ge dem omedelbara kampanjer. Vissa av dessa karriärer är tillgängliga i basspelet och andra kräver en utvidgning.

  Alla fusk som modifierar en sims karriär följer ett av tre format:

  Vad fusk görHur man utför fusket
  Ger den valda simmen en kampanj i den karriär du väljer.Skriv karriärer.promotera i fuskkonsolen, följt av namnet på en karriär, t.ex. karriärer .
  Lägger till din karriär som du väljer till den valda simmen.Skriv careers.add_career i fuskkonsolen, följt av namnet på en karriär, t.ex. add_career entertainer .
  Tar bort den angivna karriären från den valda simmen.Skriv karriärer.remove_career, följt av namnet på en karriär, t.ex. careers.remove_career astronaut .

  För vart och ett av dessa fusk kan du använda valfri karriärkod för att lägga till den angivna karriären, låta din sim sluta sitt jobb eller ge din sim en kampanj i sin karriär.

  Här är alla karriärer och tillhörande koder, inklusive information om huruvida en utvidgning krävs för att använda koden:

  KarriärenCheat CodeExpansion krävs?
  PolitikerAktivistThe Sims 4 City Living
  VerkandeSkådespelareThe Sims 4 blir berömd
  AstronautAstronaut
  IdrottareAtletisk
  FöretagFöretag
  KriminellKriminell
  KritikerCareers_Adult_CriticThe Sims 4 City Living
  CulinaryCulinary
  DetektivDetektivSimarna 4 börjar arbeta
  LäkareLäkareSimarna 4 börjar arbeta
  UnderhållareUnderhållare
  MålareMålare
  ForskareForskareSimarna 4 börjar arbeta
  Hemlig agentHemlig agent
  Sociala mediaSociala mediaThe Sims 4 City Living
  Style Influencerpåverkare
  Tech GuruTechGuru
  FörfattareFörfattare

  Teen Job Cheats in The Sims 4 på PS 4

  Precis som det verkliga livet har tonårssimmar begränsade möjligheter till jobb. Faktum är att tonårssimmar inte kan innehålla något av de jobb som dina vuxna simmar har tillgängliga. Istället finns det en mindre uppsättning jobb som är exklusivt tillgängliga för tonårssims. Liksom vuxenkarriärer kan du använda fuskkoder för att ändra dina tonårssims jobb.

  De grundläggande kommandona är desamma som karriärkommandona för vuxna, men de använder koder som är unika för tonåringar. Som alla andra fusk i The Sims 4 skriver du koden i fuskkonsolen för att aktivera den.

  Här är ett exempel: careers.add_career Teen_FastFood

  Om du angav den exakta koden i fuskkonsolen, skulle den valda tonårssimmen få ett nytt jobb i snabbmatvärlden i snabbmatindustrin.

  Här är tillgängliga jobb och tillhörande koder för tonåringar i The Sims 4 på PlayStation 4:

  JobbetCheat CodeExpansion krävs?
  BarnvaktTeen_Babysitter
  BaristaTeen_Barista
  SnabbmatanställdTeen_FastFood
  spanaspanaThe Sims 4 Seasons
  Manuell arbetareTeen_Manual
  DetaljhandlareTeen_Retail

  Interaction Cheats in The Sims 4 på PS 4

  De flesta fusk i The Sims 4 på PlayStation 4 slås på och av genom textkommandon som du anger i fuskkonsolen. När du aktiverar fusk med kommandot testingcheats sant låser du också upp några kraftfulla fusk som bara kan nås via kontextuella menyer.

  För att använda dessa specialfusk i PC-versionen av spelet måste du hålla skift när du klickar på en sim eller ett objekt för att komma åt den specialfusk-menyn.

  Det är inte möjligt på PlayStation 4 om du inte har en mus och tangentbord anslutet, så att du också har möjlighet att flytta markören över en sim eller ett objekt och sedan hålla ned O-knappen innan du trycker på X-knappen för att öppna den här menyn. När menyn är öppen kan du välja vilket som helst tillgängligt fusk för att aktivera dem.

  För att använda dessa interaktionsfusk:

  1. Skriv testcheats sant i fusk konsolen för att se till att fusk är på.
  2. Flytta inriktningsmarkören över en sim eller ett objekt.
  3. Tryck och håll ned O-knappen på din styrenhet.
  4. Tryck på X-knappen på din styrenhet.
  5. Välj ett fusk i den specialfuskmenyn som visas.

  Här är interaktionsfusk som du kan komma åt i The Sims 4 med den här metoden:

  SkiftklickobjektAlternativVad den gör
  SimÄndra i CAS

  Öppnar Skapa ett Sim-gränssnitt, vilket gör att du helt kan ändra vilken sim du vill, även efter att du börjat spela.

  Obs! Denna fusk kräver att du först anger cas.fulleditmode i fuskkonsolen .

  SimÅterställ objektÅterställer den valda simmen. Använd den här fusken om någon av dina simmar blir glidande.
  SimLägg till i familjenLägger till simmen i ditt hushåll.
  SimTa bort från familjenTar bort simmen från ditt hushåll.
  SimCheat NeedTillåter dig att fylla behoven hos vilken sim som helst eller inaktivera förfall.
  SimÄktenskapTillåter dig att avsluta äktenskap.
  BrevlådaÄndra behovLåter dig fylla eller ändra behoven i hela grannskapet, eller bara ditt hushåll.
  De flesta föremålStäll in som huvudErsätter simens huvud med det objektet.
  Smutsigt föremålGör rentRengör objektet. Fungerar bara på föremål som kan vara smutsiga.
  Rengör föremålGör smutsigaGör objektet smutsigt. Fungerar bara på föremål som kan vara smutsiga.
  MarkenTeleport härOmedelbart Teleportera den sim som du för närvarande har valt till den angivna platsen.