Huvud sociala media Pinterest för män - Webbplatser för Manlier Pinning
sociala media

Pinterest för män - Webbplatser för Manlier Pinning

Pinterest för män - Webbplatser för Manlier Pinning
Anonim

Pinboard-webbplatser där killar kan dela sina intressen

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Sociala nätverk
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  Pinterest är ett socialt nätverk som främst vänder sig till kvinnor som en plats för alla saker för brud, mat, hantverk, smycken och kvinnomode. Men männa förbises inte. Det finns gott om tavlor som tillgodoser mäns intressen.

  Pinterest är fortfarande den största och mest populära pinboardwebbplatsen, men det är inte allas kopp te. Även om Pinterest har vuxit till att bli ett av de ledande sociala nätverken, och det är tillräckligt stort för att tillgodose alla (inklusive män), är ibland en mindre nischplats ett bättre val för vissa människor. Som ett resultat av Pinterests popularitet hos den kvinnliga publiken, dyker upp flera mindre Pinterest-liknande webbplatser för män så att killar kunde börja knyta sina manliga intressen till ett socialt nätverk som de kunde kalla sina egna.

  Ta en titt på pinboards som Pinterest erbjuder för killarna. Om du inte hittar det du letar efter kan du kolla in de mindre webbplatserna i den här artikeln. De två första är väl avrundade webbplatser med en mängd olika innehåll som riktar sig till mäns intressen. De tre sista är ganska prickiga.

  01

  av 05

  Pinterest Anslagstavlor för killar

  Den enda Pinterest har ett mycket större urval av ämnen som tilltalar män som du kan förvänta dig. Är du i skägg? Grillning? Motorcyklar? Hantverk öl? Cigarrer? Du behöver inte leta längre än Pinterest. Skriv bara vilken term som helst i Pinterest-sökfältet och se vad som kommer upp.

  Orolig för zombie-apokalypsen? Behöver du idéer till din mangrotta? Pinterest kan hjälpa dig. Det finns så många manliga ämnen, du skulle vara hårt pressad för att hitta en Pinterest som inte täcker. Alla sporter är representerade, äventyrsfotoet utomhus är hisnande och det finns ingen brist på bilar och motorcyklar.

  02

  av 05

  Gentlemint

  Gentlemint marknadsför sig själv som ett ställe att hitta och dela det manligaste innehållet på webben. Om du besöker hemsidan märker du omedelbart likheten med Pinterest.

  Om du är intresserad av bilar, alkohol och andra laster, mat, intressant arkitektur, världsnyheter, fitness och popkultur, kan detta vara killeniten för dig. Du kan gå med gratis och börja fästas direkt.

  Gentlemint är den mest populära fästplatsen för män, så om sociala nätverk är din sak så är det här du ska vara på. I stället för gillar och repins använder Gentlemint mustascher och portföljer för att representera dess interaktiva innehållsfunktioner.

  03

  av 05

  Dudepins

  I likhet med Gentlemint är Dudepins en annan pinboard-webbplats som hjälper dig att upptäcka och dela allt som är manligt. Istället för pinboards har Dudepins montage som du kan skapa för att dela och organisera dina manligaste foton och videor av saker.

  Det är gratis att gå med och när du har registrerat dig kan du använda pin-up-knappen för att lägga till saker till din montage. Dudepins har en lista med kategorier i deras toppmeny som hjälper dig att upptäcka bra saker som bilar, fitness, sport, mangrottor och mode. Du kan repin allt från någon annans montage, gilla det eller lägga till en kommentar.

  04

  av 05

  Manteresting (NSFW)

  Manteresting är en av några få fästplatser (NSFW) som inte är lämpliga för arbete för män. Den har samma pinboard-look som Pinterest, men med en mörkare bakgrund. Mycket av innehållet är endast för vuxna.

  Manteresting använder termen spikning (snarare än fästning) på vad som kallas bänkar (snarare än brädor) för att hålla allt organiserat i kategorier. Det finns också ett Nail It-verktyg som du kan använda för att enkelt spika ditt favoritinnehåll på dina bänkar medan du är upptagen med att surfa på webben.

  05

  av 05

  Titerest (Även NSFW)

  Som namnet antyder är Titerest ännu en NSFW-fästplats för män som handlar om heta kvinnor. Mycket av innehållet gränsar till att vara pornografiskt.

  Webbplatsen har massor av NSFW-innehåll att bläddra igenom. Det finns också några andra kategorier som yoga, roliga, vapen, bilar och memes - men de flesta av dessa andra kategorier är fulla av NSFW-innehåll också.