Huvud Användbara Betala med din Pebble Watch Smartstrap
Användbara

Betala med din Pebble Watch Smartstrap

Betala med din Pebble Watch Smartstrap
Anonim

Ett tillbehör från tredje part ger mobilbetalningar till tre Pebble-enheter

 • Guider och handledning
 • Nyckelbegrepp
 • av Sarah Silbert

  En redaktör som älskar smartwatches, fitness trackers och andra bärbara smarta enheter.

  Mobilbetalningar blir en stor affär, inte bara på smartphones utan även på smartwatches. Möjligheten att genomföra ett köp bara genom att trycka på eller skanna din enhet - utan besväret med att dra ut din plånbok för kontanter eller ett kreditkort - är definitivt tilltalande, men inte alla prylar och återförsäljare är fullt igång med den här tekniken än.

  Men om du är Pebble smartwatch-ägare - med någon av de nyare modellerna i Pebble Time-sortimentet, från Pebble Time till Pebble Time Round - kan ett nytt tillbehör göra mobilbetalningar en verklighet för dig. Pagaré (det är spanska för "jag kommer att betala") NFC Payment Smartstrap är för närvarande på väg att finansiera på Kickstarter, där det verkar redo att uppfylla sitt finansieringsmål på $ 120 000. Om projektet lyckas kommer det att låta Pebble bära lön med sina klockor hos en mängd olika handlare, inklusive Bloomingdales, McDonald's, Toys R Us och Subway bland många andra. Läs vidare för en titt på denna specifika produkt, tillsammans med lite information om mobilbetalningar på wearables i allmänhet.

  En NFC "Smartstrap" för Pebble Watches

  Pebble, som framför allt också började på publikens finansieringswebbplats Kickstarter, var ett av de första företagen som populariserade smartwatch i sin modernaste form. Den säljer för närvarande fem olika modeller, inklusive Pebble Classic, även om detta tillbehör Pagaré till synes är endast kompatibelt med Pebble Time, Pebble Time Steel och Pebble Time Round.

  Genom att använda NFC (Near Field Communications) -teknologi har bandet ett chip som är registrerat för att behandla betalningar när du håller din klocka nära en kortläsare. Naturligtvis måste du ansluta dina kreditkort till systemet i förväg, men lyckligtvis fungerar det oberoende av din telefon, så du behöver inte vända dig till en telefonapp eller se till att ditt smartwatch är parat över Bluetooth med din handenhet för att en transaktion ska fungera.

  När det gäller designen, i linje med den allmänna Pebble-estetiken, ser detta band modernt ut, om inte särskilt snyggt eller avancerat. Enligt Kickstarter-sidan kan Pagaré bytas mot ytterligare en Pebble-rem innan 10 sekunder, så det låter som att användarvänligheten inte borde vara ett problem.

  Att sätta minst $ 49 garanterar dig ett Smartband när det blir tillgängligt och om projektet lyckas finansieras, så det är troligt att produkten kommer att kosta minst så mycket om det blir kommersiellt tillgängligt längs linjen.

  Mobila betalningar och Wearables

  Om du inte har en Pebble-enhet men är intresserad av både bärbara och mobila betalningar, kanske du undrar vad dina andra alternativ är. Denna tredjeparts "Smartstrap" är inte det enda sättet att betala med din smartwatch - särskilt Apple Watch inkluderar mobila betalningar med Apple Pay. För att använda Apple Pay på din Apple Watch måste du först länka dina kort. Därefter dubbelklickar du helt enkelt på klockans sidoknapp och håller klockan upp till den kontaktlösa betalningsläsaren. Du får en kran och ett pip som bekräftelse på att din betalning har behandlats.

  Det går lite långsammare på Wear OS (tidigare Android Wear) -fronten. Medan Google erbjuder Android Pay för mobila betalningar, är bärbara enheter som kör programvaran Wear OS ännu inte kompatibla med detta. Eftersom detta är ett tydligt sätt att Apple Watch ligger före kurvan är det troligt att Wear OS kommer att komma ikapp snart.