Huvud webbsökning Måla och skissa appar för artister
webbsökning

Måla och skissa appar för artister

Måla och skissa appar för artister
Anonim

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • avBrad Puet

  Har skrivit för Huffington Post och andra butiker om musik och fotografering. Hans kommersiella fotografering har dykt upp i Washington Post, VICE och Slate.

  Mobile Arts är en annan genre inom mobilfotograferingsområdet. Denna genre består av grafisk design, graffiti, illustration, målning och till och med 3D-verk. Det är fascinerande vad som kan göras på våra enheter och apparna som vi listar nedan är appar som hjälper till att skapa sinnesblåsande bilder.

  Från att ta ditt foto och konvertera det till en akvarellmålning till de första inledande linjerna ritade på en skiss på din iPad, är konsten fantastisk. Vårt hopp är att ta med några av dessa artister, till exempel Urban Muser, till dig och ge några tutorials. Innan vi går så långt, låt oss få ut dessa appar och börja sätta dem på dina enheter. Vi har inkluderat om appen kommer att finnas tillgänglig för vilken plattform, iOS, Android, Kindle eller Windows.

  Procreate för iOS

  Den här digitala målningsappen för iPad är enkel att använda och extremt kraftfull.

  Arbeta naturligt och flytande med vackra anpassningsbara borstar, inklusive naturliga mediauppsättningar med pennor, kol, bläck, olja, akvarell, sprayfärg, airbrushing, abstrakt, texturer och unika digitala verktyg.

  Procreate erbjuder enastående prestanda. Det är extremt lyhörd, exakt och snabbt och sparar automatiskt dina konstverk i bakgrunden medan du målar. Blanda färger tillsammans med det inbyggda Smudge-verktyget och titta på varje slagmixning, förfall och till och med smudge i realtid. Måla organiskt i ett minimalistiskt gränssnitt som håller dig ur vägen och enkelt exportera dina konstverk som en lager Adobe Photoshop PSD-fil.

  Procreate är tillgängligt för iPhone och iPad.

  Tayasui Skissar för iPad

  Tayasui Sketches är lättanvänd och elegant designad och är en banbrytande digital skissbok för ritning, doodling, målning och skisser. Kraftfull och uttrycksfull färg och naturlig färgblandning. Släta och naturliga borstar och pennaverktyg. Fantastiska akvarelleffekter med tvätt och blandning i vått våt.

  Perfekt för allt från anteckningar till snabba arkitektoniska skisser, tecknad film, illustration och akvarellmålning som serveras till dig i ett elegant, zenliknande gränssnitt.

  Pro Mode ger dig ytterligare ritverktyg som ett köp i appen.

  Tayasui Sketches är tillgängligt för iPad.

  Glasyr för iOS

  Välj bland en mängd olika målningseffekter för att tillämpa utseendet på en olje- eller akrylmålning med strukturen på tjocka målarfärger. Gå in i verkstaden genom att klicka på knappen med en hammare och skiftnyckel för att skapa en slumpmässig effekt eller skapa dina egna unika stilar.

  Glasning är en målningsteknik där du applicerar genomskinliga lager av färg som ger delikata och subtila färgskift och förenar en målning. I digital konst spelar en tunn textur eller färg samma roll. Försök blanda din glasyrmålning med din ursprungliga bild för en mer subtil och naturlig målning.

  Glasyr finns för iPod, iPhone och iPad.

  Deco Sketch för iOS, Android och Nook

  Helt original modernistisk målningssvit för abstrakt, geometrisk, digital konst.

  Börja med en ren duk eller importera ditt eget foto för att måla över det. Välj en palett eller provfärger från din importerade bild. Arbeta med en mångfaldig samling okonventionella, geometriska och justerbara borstar och förinställningar. Experimentella och samtida.

  Deco Sketch revolutionerar möjligheterna med iPhoneography och surfplatta.

  Deco Sketch är kompatibel med iPhone, iPod, iPad, Android och Nook.

  Waterlogue för iOS

  Destillera dina foton i lysande akvarellmålningar med en realistisk känsla av verklig färg. Har 12 förinställda stilar för att anpassa dina akvareller genom att kontrollera våthet, pennkonturer och färg. Lätt att använda och ger vackra resultat.

  Waterlogue är tillgängligt för iPhone, iPod och iPad.