Huvud webbsökning Mobil GIF-guide: Gör animerade GIF på din telefon
webbsökning

Mobil GIF-guide: Gör animerade GIF på din telefon

Mobil GIF-guide: Gör animerade GIF på din telefon
Anonim

Dessa verktyg gör det enkelt att skapa mobila GIF-filer och animera dem

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • avLeslie Walker

  En multimediajournalistprofessor som täcker sociala medier, webbpublicering och internetteknik.

  Det är enkelt att skapa en mobil GIF och animera den med några klick på din mobiltelefon. Apparna nedan är några av de mest populära för att skapa mobila GIFS som vinklar, dansar, sjunger eller bara ser coola ut. Dessa sex verktyg är tillgängliga för iPhones och andra iO-enheter. Kolla in vår Android GIF-guide för verktyg för dessa telefoner.

  Vissa av apparna låter dig också importera bildfiler från Internet.

  Sex mobila GIF Maker-appar

  01

  av 06

  GIF-butik

  Den här mobila GIF-tillverkaren är endast för iPhones och andra iOS-enheter. GIF Shop kostar 99 cent att ladda ner men erbjuder mycket värde för pengarna. Det är en enkel app som låter dig skapa animerade GIF-filer och ladda upp dem till populära sociala nätverk som Facebook, Twitter och Tumblr från din mobiltelefon. Du kan välja att ta bilder från själva GIF Shop-appen eller importera bilder du redan har tagit genom att välja dem från ditt kamerarullgalleri. Det erbjuder en mängd olika lägen och hastigheter för att slinga din animation och tre olika exportfilstorlekar. Ladda ner GIF Shop.

  02

  av 06

  GifBoom

  GifBoom är en annan mobil GIF-tillverkare som låter dig ta foton med din mobiltelefon och lägga till text, olika speciella visuella effekter och en sudd eller kommentarer och animera den. Den kallar sig "animerad GIF-kamera". Den har ett auto- och ett manuellt läge och gör att du kan ändra hastigheten på automatisk timing för bildtagning med telefonens kamera. GIF-bilderna som du tar sparas i gallerifunktionen på din telefon och du kan dela de resulterande animationerna du skapar på Facebook, Twitter, Tumblr eller via e-post eller textmeddelanden. Det finns ingen gräns för hur många animerade GIFS du kan ladda upp och dela. Ladda ner GifBoom.

  03

  av 06

  MyFaceWhen

  Denna 99-centers mobila GIF-app erbjuds ibland som en gratis app för dagen på iTunes. Det är känt för sin lätthet att använda för att skapa en mobil GIF-fil som är animerad. Du spelar helt enkelt in en kort video med din iPhone, använder den i-app-kameran som den tillhandahåller, klipps sedan av den till en del du vill visa, och appen skapar en animerad GIF-emotikon som du kan dela på Facebook, Tumblr, Twitter, iMessage eller via e-post. MyFaceWhen gör det också enkelt att importera andra animerade GIF från Internet och förkorta dem att dela också. Det är tillgängligt för iOS-enheter men inte Android. MyFaceWhen har också en upptäcktsfunktion som kallas "Top GIFs of the Day" där du kan hitta och importera populära animerade GIF-filer via Reddit.com. Ladda ner MyFacewhen-appen.

  04

  av 06

  giffer!

  Giffer! erbjuder både en gratis- och premiumversion, som båda är ganska enkla att använda. Den mobila GIF-appen är för iPhone och andra iOS-enheter, men inte Android. Båda har ett kameraläge i appen för att ta bilder som är snabbare än att importera dem från telefonens fotobibliotek och inkluderar goda timingkontroller för hastigheten på din slutare. Det finns också ett gäng filtereffekter. Animeringshastigheten kan ställas in var som helst från 0, 05 sekunder upp till 15 sekunder. Giffer! erbjuder alla vanliga delningsalternativ - via text, sms eller iMessage; e-post och de stora tre gif-delande sociala nätverk, Twitter, Facebook och Tumblr.Giffer! Pro kostar 99 cent och inkluderar möjligheten att använda större bilder och ett "cinemagraph" -läge. Ladda ner the free giffer! app.

  05

  av 06

  flixel

  Flixel är en annan gratis GIF-tillverkare för iOS-mobiltelefoner. Dess moniker är "levande foton" och den syftar till att vara "polaroid" i filmavsnitt. " Ett filmavsnitt, om du undrar, är ett stillbild där små, upprepade rörelser äger rum. Nyckeln är rörelsens subtilitet, den är mindre; vanligtvis är de flesta av bilderna stillastående och bara en del av den rör sig. Appen har många av de typiska animerade GIF-skaparverktygen, inklusive filter, och den låter dig dela via e-post eller på sociala nätverk som Tumblr, Twitter och Facebook. Tidigare versioner av Flixels app var buggy och kraschade mycket, men företaget har arbetat för att förbättra den. Ladda ner Flixel-appen.

  06

  av 06

  Cinemagram

  Cinemagram är en ganska ny gratisapp för iPhones och andra iOS-enheter som låter dig spela en super kort video på 1 till 4 sekunder och förvandla den till en "cinegram" eller hybrid mellan en stillbild och en video. Konceptet liknar "filmavsnittet" som beskrivs i Flixel-appen ovan. I princip väljer du den lilla delen av den större videobilden som du vill animera - inte hela bilden. Grundarna säger att ordet film betyder "rörelse du kan dela." Appen innehåller olika effektfilter och redigeringsalternativ. Företaget kallar sina animerade bilder "cines" för kort. En cine (aviserad "cinny") betraktas som en animerad GIF eftersom den använder GIF-animationsfilformat. Ladda ner Cinemagram.