Huvud E-post och meddelanden MO-Call Mobile VoIP Service Review
E-post och meddelanden

MO-Call Mobile VoIP Service Review

MO-Call Mobile VoIP Service Review
Anonim

Mer än 2000 mobila enheter stöds

 • Grunderna
 • Guider och handledning
 • Installera och uppgradera
 • tips och tricks
 • Nyckelbegrepp
 • byNadeem Unuth

  Specialiserat sig på informations- och kommunikationsteknik med fokus på VoIP.

  Enligt deras officiella Facebook-sida slutade MO-Call att erbjuda tjänster från och med den 30 januari 2015. Denna artikel har behållits enbart för arkivändamål. För de bästa bästa alternativen för VoIP-tjänster, kolla in våra fem bästa leverantörer av VoIP-tjänster.

  MO-Call var en annan VoIP-tjänst som, tillsammans med att spara mycket pengar på lokala och internationella mobiltelefonsamtal, ger bekvämligheten att kunna ringa samtal var som helst där det finns GSM-täckning. Denna lösning från kravet på en Wi-Fi-anslutning eller en 3G-dataplan är viktig för människor som vill ha problemfri samtal. MO-Call lyser också med sitt stöd till mer än 2000 telefonmodeller, inklusive BlackBerry, iPhone 4, iPhones uppgraderade till iOS 4, Android, Windows Mobile och Symbian-plattformar.

  Fördelar och nackdelar med MO-Call

  Fördelar:

  • Massiv enhetstäckning på över 2000 mobiler.
  • Inget behov av internetanslutning - fungerade någonstans din telefon får en signal.
  • Service i över 200 länder.
  • Behåll dina kontakter - du behöver inte spara olika nummer.
  • Gratis samtal mellan MO-Call-användare med hjälp av Wi-Fi-stödda mobiler eller MO-Call PC-applikation.
  • Bra kundservice, kunnig personal.

  Nackdelar:

  • MO-Call stöder inte inkommande samtal.
  • Konferenssamtal stöds inte ännu.

  Recension av MO-Call

  Mobila VoIP-applikationer och tjänster är otillgängliga för många eftersom de saknar nödvändiga enheter och snabba internetplaner. MO-Call riktar sig till alla användare genom att erbjuda planer som passar alla, även med grundläggande mobiltelefonmodeller. Även om MO-Call kan ringa VoIP-samtal på många av de nyare modellerna, stöder de flesta versioner billiga internationella samtal genom en GSM-signal.

  MO-Call stödde över 2000 telefonmodeller inklusive populära iPhone 4, iPhones uppgraderade till iOS 4, Android, BlackBerry, Windows Mobile och Symbian-plattformar.

  Med hjälp av en Wi-Fi-anslutning kan du ringa gratis samtal till andra MO-Call-användare över hela världen och chatta med människor från andra IM-plattformar som Yahoo, MSN och ICQ. Men du kan också ringa mobilsamtal utan Wi-Fi eller 3G eller någon dyra internetuppkopplingsplan. Du får ringa var som helst där det finns mobiltäckning. MO-Call kan också användas i olika lägen, beroende på vem som använder det och hur.

  Olika sätt att ringa med MO-samtal

  Hem : Det lokala GSM-nätet används för att vidarebefordra Morodo (moderbolaget till MO-Call) -servern, som tar över för att placera VoIP-samtalet till andra telefoner, inklusive fasttelefon.

  Världsuppringningar : Du skickar ett SMS som anger det nummer du vill ringa och det nummer du vill använda för att ringa, och du ringas tillbaka samtidigt som din kontakt och ditt internationella samtal startar så snart båda ni tar samtalet .

  Webb / mobil återuppringning : fungerar mer eller mindre på samma sätt som världens återuppringningar, spara att samtalet startas via ett webbplatsgränssnitt med hjälp av en dator.

  Rent VoIP-samtal : Det handlar huvudsakligen om PC-till-PC-samtal via alla internetanslutningar - bredband eller trådlöst - som huvudsakligen är gratis.

  Den största nackdelen med tjänsten var oförmågan att ta emot ett samtal genom den, men eftersom de flesta mottagna samtal inte betalas var det ett bra sätt att spara pengar, vilket är en av de främsta anledningarna till att människor vänder sig till VoIP. Endast två personer kan delta i ett samtal, det vill säga det finns ingen möjlighet till konferenser med flera parter, men det är inte ett stort problem eftersom de som vill konferera är väldigt få.