Huvud webbsökning Skapa en gratis personlig webbplats med About.me
webbsökning

Skapa en gratis personlig webbplats med About.me

Skapa en gratis personlig webbplats med About.me
Anonim

En enkel webbplatslösning som gör ett stort uttalande

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  Det finns otaliga plattformar där ute som du kan använda för att bygga din egen gratis personliga webbplats, men inte alla av dem ger samma känsla av kvalitet och professionalism. Om du letar efter något snabbt och enkelt som du bara behöver representera en målsida för dig själv kan About.me vara ett av dina bästa alternativ att välja mellan.

  Vad handlar om.me?

  About.me är en enkel personlig webbplatsplattform som låter dig skapa en enkel sida för att peka användare till ditt innehåll och sociala medielänkar. För att hålla sig till enkelheten, innehåller About.me-webbplatser vanligtvis ett bakgrundsfoto, ett valfritt miniatyrprofilfoto, en beskrivning och några länkar till sociala medier eller andra webbplatser.

  Andra webbplats- och bloggverktyg som Blogger, WordPress.com och Tumblr erbjuder en komplett plattform att bygga vidare på, inklusive möjligheten att vara värd för flera webbsidor, skriva blogginlägg och funktionswidgets. About.me ger dig bara en enda sida för att visa alla dina länkar och en sammanfattning av dig själv, vilket gör det till ett idealiskt verktyg för att komma direkt till punkten om vem du är och vad du gör.

  Varför du bör ha en About.me-sida

  Your About.me fungerar som ett virtuellt online-visitkort. Lägg webbadressen till din webbplats i din Twitter-profil, dela den på Facebook, inkludera den i ditt CV eller lägg till den på din LinkedIn som en webbplats.

  Om du är företagare eller professionell av något slag som inte har en webbplats kan du peka kollegor, kunder och framtidsutsikter till din About.me-sida så att de kan ta reda på mer om dig och få kontakt med dig på rätt sätt platser.

  About.me är också bra för att bli upptäckt i själva nätverket. Du kan slumpmässigt bläddra i andra About.me-profiler och ansluta till dessa användare om du vill genom att starta deras profiler, skicka e-post till dem eller till och med lämna ett kompliment - vilket gör det till ett bra potentiellt medium för att utöka ditt nätverk.

  About.mes huvudfunktioner

  Att installera en About.me-sida är gratis och otroligt enkelt. Här är de viktigaste funktionerna du får tillgång till när du registrerar dig för ett gratis konto.

  Bakgrundsfoto: Ditt bakgrundsfoto ställer in den visuella designen på din sida. Du kan skala den så att den sträcker sig över hela sidan, storlekar den och placerar den var du vill eller använder ett foto från galleriet About.me.

  Biografiinformation: Din sida får en rubrik (vanligtvis ditt namn), en underrubrik och ett textområde för att skriva något om dig själv eller ditt företag.

  Färganpassning: Ställ in färgerna för din sida, biobox samt texten till dina rubriker, biografi och länkar. Du kan också anpassa färgens opacitet.

  Teckensnitt: Välj bland populära och funky teckensnitt för att bidra till utseendet på dina rubriker och text.

  Tjänster: Det här är dina sociala profiler som ikoner med länkar. Du kan lägga till din Facebook-profil, din Facebook-sida, Twitter, LinkedIn, GooglePlus, Tumblr, WordPress, Blogger, Instagram, Flickr, TypePad, Foursquare, Formspring, YouTube, Vimeo, Last.fm, Behance, Fitbit, Github och eventuella ytterligare webbadresser valfri.

  Kontakt: Du kan valfritt tillhandahålla ett sätt för tittarna att kontakta dig, antingen via e-post eller med AOL-videochattförfrågningar.

  Profilstatistik: På instrumentpanelen kan du enkelt se hur många visningar din webbplats får och när de visade inträffade.

  Klout-poäng: Under fliken "Mer data" kommer About.me att visa din Klout-statistik, som mäter ditt övergripande sociala inflytande över de sociala nätverk du använder.

  Integrering av e- postsignatur : About.me gör det enkelt för dig att tillhandahålla en länk till din sida i din e-postsignatur för ett stort antal specifika e-postleverantörer.

  Favoriter: Bläddra bland andra About.me-profiler och spara dem i din favoritlista.

  Inkorgen: Efter att du har registrerat dig får du din egen unika About.me-e-postadress. Det ska se ut som ""

  Taggar: Under "Kontoinställningar" kan du skicka nyckelord som beskriver dig, ditt företag eller något annat. Till exempel kanske en gitarrist vill lista "gitarr", "musik" och "rock and roll" som taggar. Dessa taggar hjälper fler riktade personer att hitta din profil enkelt.

  Komplimenter: Få komplimanger från användare som surfar på din webbplats eller skicka dem till andra användare på About.me

  iOS-app: Du kan få den fulla About.me-upplevelsen på din iPhone, med några extra funktioner som webbversionen inte har.

  Ytterligare förmåner från About.me

  About.me erbjuder vanligtvis något reklam för sina användare som ett tack för att du registrerar dig. Vid detta skrivande erbjuder sajten alla sina användare möjlighet att designa och beställa ett gratis paket med About.me-visitkort, med tillstånd av Moo.com.

  Du kan göra några anpassningar på dina visitkort och måste betala en liten fraktavgift. Ett litet vattenmärke från Moo.com tryckt på dina kort om du får det gratis visitkortpaketet, men om du bara letar efter något avslappnat att dela ut till människor kan detta vara ett trevligt och billigt alternativ. Du har möjlighet att uppgradera dina kort till ett högre pris och få vattenstämpeln av.

  Är du intresserad av att ta din personliga webbplats till nästa nivå? Lär dig hur du kan börja bygga en komplett personlig webbplats från grunden eller skapa din egen sociala förstasida med RebelMouse.