Huvud Android LG G Flex Handbok för skärmdump
Android

LG G Flex Handbok för skärmdump

LG G Flex Handbok för skärmdump
Anonim

Spara det du ser på skärmen som en bild

Image

Att ta en skärmdump på LG G Flex-telefonen är väldigt enkelt: tryck på strömbrytaren och volymknappen samtidigt. Du kan göra det med två fingrar, men du kan också strategiskt trycka mellan båda knapparna om du föredrar att bara använda ett finger.

Om du gör det rätt kommer du att höra en knäppande ljudeffekt och se en visuell signal som att skärmdumpen togs och nu lagras på din enhet.

Du behöver inte skärmdumpar som redan är nedladdningsbara. För att se om du kan ladda ner en bild vanligtvis, tryck bara på och håll in bilden, och om en meny dyker upp som ger dig alternativ som att spara fotot, gör det istället för skärmdumpsproceduren. Du får en ren bild som inte behöver beskäras.

Hur du beskär skärmbilder på LG G Flex

Image

I vissa fall, efter att ha tagit en skärmdump, kanske du inser att bilden inte ser helt rätt ut och att du nu vill beskära den. Här är hur:

  1. Öppna bilden för att få fram fotomenyn och tryck på pennikonen uppifrån.

  2. Välj Photo Studio .

  3. Välj beskärningsverktyget för att få fram en ny rad med justerings- och bildredigeringsverktyg, inklusive borttagning av röda ögon, ett Face Glow-verktyg och rätnings-, rotations-, vipp- och skärpningsverktyg.

  4. Välj Beskär och justera sedan rutan där du vill att bilden ska beskäras. Om du sveper i rutan flyttar du hela rutan till en annan del av skärmdumpen, medan du drar i handtagen ändrar du storlek på beskärningsrutan.

  5. När du är nöjd med hur skärmdumpen ska beskäras klickar du på beskärningsikonen för att göra ändringarna. Din beskurna skärmdump sparas i en av dina bildmappar, i vårt fall mappen Screenshots eftersom det är där källbilden kommer från.

    Du kan flytta den redigerade skärmdumpen till vilket album som helst på din LG G Flex genom att trycka på och hålla dess miniatyr från den ursprungliga mappen för att visa en meny med alternativet Flytta . Eftersom en skärmdump behandlas som alla bilder kan du också ta bort dem och ställa in dem som bakgrundsbild eller en kontakts foto.

    Redigera bilder från din telefon som en proffs med dessa Photo Editor-appar