Huvud gaming Left 4 Dead 2 Systemkrav
gaming

Left 4 Dead 2 Systemkrav

Left 4 Dead 2 Systemkrav
Anonim

 • Xbox
 • PlayStation
 • Nintendo
 • Mobil
 • Minecraft
 • Klassiska spel
 • av Michael Klappenbach

  En IT-professionell med expertis inom spel och spelutrustning.

  Left 4 Dead 2 Systemkrav

  Systemkraven för Left 4 Dead 2 som tillhandahålls av Valve Corporation inkluderar både minimikraven och rekommenderar systemkrav som krävs för att spela Left 4 Dead 2. Detaljer inkluderar specifikationer för operativsystemkraven, CPU, minne / RAM, grafikkort och minne, DirectX versioner och mer.

  De minimikrav som anges bör uppfyllas om du vill spela spelet. Spelriggar som bara uppfyller minimikraven kan kräva vissa inställningar i spelet som upplösning, anti-aliasing och andra grafiska inställningar är inställda på lägre än normala inställningar för att kunna köra spelet på ett adekvat sätt. Om du fortfarande inte är säker på dina systemspecifikationer eller kraven som anges nedan är det alltid bra att kontrollera ditt system med hjälp av onlineverktyg som CanYouRunIt. Det här verktyget skannar ditt system och jämför det med de publicerade Left 4 Dead 2-systemkraven.

  Left 4 Dead 2 Lägsta systemkrav - PC

  3, 0 GHz

  specKrav
  Operativ systemWindows 7, Vista eller XP
  CPUIntel Pentium 4 eller AMD motsvarande
  CPU-hastighet
  Minne1 GB RAM för Windows XP, 2 GB RAM för Windows Vista / 7
  Hårddiskutrymme7, 5 GB gratis hårddiskutrymme
  GrafikkortNvidia GeForce 6600 eller ATI Radeon X800 med 128 Video RAM
  LjudkortDirectX-kompatibelt ljudkort
  DirectX-version9, 0

  Left 4 Dead 2 Rekommenderade systemkrav - PC

  2, 4 GHz

  specKrav
  Operativ systemWindows 7, Vista, XP eller nyare
  CPUIntel Core 2 Duo eller AMD Equivalent
  CPU-hastighet
  Minne1 GB RAM för Windows XP, 2 GB RAM för Windows Vista / 7
  Hårddiskutrymme7, 5 GB gratis hårddiskutrymme
  GrafikkortNvidia GeForce 7600 eller ATI Radeon X1600 med Shader Model 3.0 eller bättre
  LjudkortDirectX-kompatibelt ljudkort
  DirectX-version9, 0

  About Left 4 Dead 2

  Left 4 Dead 2 är ett samarbetsvilligt online multiplayer survival horror och första person shooter spel med motsatta lag på fyra spelare vardera. Ett team tar på sig rollen som de överlevande från en zombie-apokalyp medan det andra laget tar på sig rollen som mäktiga zombies. Lagen arbetar sedan mot varandra och försöker uppnå sina mål. För de överlevande är målet att bekämpa zombieangreppet och att åtminstone en överlevande kommer till säkerhetsrummet. Det primära målet för zombielaget är att förhindra de överlevande från att ta sig till säkerhetsrummet genom att döda alla fyra. Zombie-spelarna har ett antal speciella förmågor och krafter tillsammans med horder av "normala" zombies som hjälper till att försöka ta bort de överlevande. De överlevande teamet kommer att ha ett antal olika vapen till sitt förfogande såväl som hälsouppladdningar som kan hittas på väg till säkerhetsrummet eller utvinningsplatsen.

  När ett lag har vunnit seger, byter de sidor med de tidigare överlevande som blir zombies och vice versa. Spelet fortsätter genom en uppsättning av de bästa av fem matcher. Left 4 Dead 2 innehåller också vissa varianter av spellägen såväl som flera kartor och miljöer som har byggnader nära kvartalet samt öppnare utomhusmiljöer.

  Den övergripande premissen för spelet följer nära det ursprungliga Left 4 Dead-spelet. Left 4 Dead 2 har en ny uppsättning överlevande, olika speciella zombies och ett brett utbud av skjutvapen och närstridsvapen.

  Finns också på: Xbox 360, PlayStation 3