Huvud hemmabio Jailbreaking en Roku Express
hemmabio

Jailbreaking en Roku Express

Jailbreaking en Roku Express
Anonim

Kan du jailbreaka en Roku Express?

Skärmspeglingsstegen för att titta på tjänster som KODI via Roku Express är desamma som andra Roku-pinnar och -lådor.

Stegen som krävs för att spegla från en iPhone till en Roku Express är olika än från en Windows-enhet eller Android-telefon.

Skärmgjutning

Ett annat jailbreaking-alternativ för Roku Express / + är att använda Casting. Gjutning är kompatibel med både Android och iPhones, men kan endast användas med utvalda appar. Tyvärr inkluderar dessa inte KODI, Mobdro eller liknande tjänster.

Om en smartphone-app är kompatibel med casting (YouTube är ett exempel, Netflix-casting stöds inte på Express eller Express +), kommer Cast-logotypen (notera bilden ovan) att visas nära toppen av telefonskärmen i appen du vill casta .

När du spelar från en smartphone eller annan enhet visas bara det valda innehållet på din TV-skärm (inga telefonmenyn eller statusikoner).

Du kan göra andra saker på din telefon på samma gång som innehållet kastas, till exempel att söka efter annat innehåll att avge, ringa ett telefonsamtal eller till och med stänga av telefonen. Det gjutna innehållet kommer att stanna om du väljer en annan app, kanal eller inställning på Roku.

Kolla in stegen till Cast till Roku från din smartphone eller annan kompatibel enhet.

Använd Play On Roku

En annan Jailbreak-lösning för Roku Express / + är Play On Roku som liknar skärmspegling och skärmgjutning men kräver installation av Roku Mobile App.

Play On Roku är kompatibel med följande filer:

 • Foton: JPG, PNG
 • Video: MP4 (MPEG-4 Pt 14), MOV, M4V
 • Musik: MP3, M4A. DRM-skyddade musikfiler, t.ex. M4P, stöds inte.

Play On Roku fungerar med både Android och iPhones.

Så här använder du Play On Roku:

 1. Öppna Roku Mobile App .

 2. Starta Play On Roku genom att knacka på Photos + -ikonen längst ner på skärmen för mobilapp.

 3. Välj Musik, Foton eller Videor . När du uppmanas, ge åtkomst till ditt mediebibliotek.

 4. Välj specifika foton, videor eller musik som du vill dela på din TV via Roku Express.

  Spela innehåll lagrat på en PC eller mediaserver

  Se om Roku Express / + har Roku Media Player-appen förinstallerad. Om inte, installera det från Roku Store.

  Mediaspelarappen låter dig spela musik, foton och videor från datorer och mediaservrar anslutna till samma hemnätverk. Kompatibla mediaserverprogramvaruplattformar inkluderar PlayOn, Plex, Serviio, Tversity, Twonky och Windows Meda Player.

  Att visa innehåll från datorer och mediaservrar på din TV med Roku Express / + är samma som andra Roku-enheter, med undantag för USB-alternativet eftersom Express / + inte har en USB-port.

  Om ett filformat som inte stöds upptäcks accepteras det inte av Roku Express. Om du använder Express +, bilder som är kompatibla via HDMI, kanske inte visas ordentligt via de sammansatta AV-utgångarna - kan det hända att det träffas eller missas.