Huvud iphone & ipod iPhone kommer inte att ladda ner appar? 11 sätt att fixa det
iphone & ipod

iPhone kommer inte att ladda ner appar? 11 sätt att fixa det

iPhone kommer inte att ladda ner appar? 11 sätt att fixa det
Anonim

Sortera ut din iPhone och gå tillbaka till App Store

 • symtom
 • avSam Costello

  Sam Costello har skrivit om tech sedan 2000. Hans författare har dykt upp i publikationer som CNN.com, PC World, InfoWord och många andra.

  Det kan vara oerhört frustrerande när din iPhone inte laddar ner appar. När allt kommer omkring är appar en del av vad iPhone är så bra. Det spelar ingen roll om du försöker ladda ner nya appar eller uppdatera appar du redan har, du vill att det ska fungera. Lyckligtvis är det relativt enkelt att fixa detta problem. Läs vidare på 11 sätt att fixa en iPhone som inte laddar ner appar.

  Om ditt problem är att din iPhone inte kommer att uppdatera appar du redan har, har vi en separat artikel för det. Kolla in hur du fixar en iPhone som inte kan uppdatera appar.

  Tipsen i den här artikeln gäller för alla iPhones som kör nya versioner av iOS. De gäller också alla iPad- och iPod touch-modeller som kör versionerna av iOS också.

  Vad stoppar appar från att ladda ner på iPhone?

  Det är relativt enkelt att fixa en iPhone som inte laddar ner appar, men det som orsakar problemet är inte så enkelt. Det finns faktiskt nästan lika många potentiella orsaker till detta fel som det finns korrigeringar för det. Dessa sträcker sig från App Store-regler till enkla buggar, från problem med ditt Apple-ID till din iPhone-inställningar och mer. Istället för att tillhandahålla en lista över de potentiella orsakerna här kommer varje lösning nedan att ge viss bakgrund för problemet.

  En mycket enkel förklaring till varför du inte kan ladda ner appar är att det inte finns tillräckligt med lagringsutrymme på din iPhone. För att lära dig mer om detta, kolla in Hur du frigör lagring på iPhone och kan du utöka iPhone-minnet?

  Hur man fixar en iPhone som inte kommer att ladda ner appar

  Om appar inte laddar ner till din iPhone kan du prova dessa korrigeringar i den här ordningen.

  1. Prova Wi-Fi. Om du försöker ladda ner appen via en mobilanslutning som 4G LTE, kanske du får en begränsning av App Store. Apple begränsar storleken på appnedladdningar via mobil till 150 MB. Detta görs för att förhindra att människor använder för mycket data vid en enda nedladdning. Om appen du vill ladda ner är större än så ansluter du till Wi-Fi. Det är också en bra idé att kontrollera att du inte är i flygplansläge, vilket blockerar alla Wi-Fi- och mobilnätanslutningar.

   Mer information om iPhone och WiFi finns i Hur du ansluter en iPhone till Wi-Fi.

  2. Starta om App Store-appen. Felet vid nedladdning av appen kan ha att göra med App Store-appen själv. Om något går fel med den appen kan den inte hjälpa till att installera den app du vill ha. I så fall kan omstart av App Store-appen rensa felet. Sedan öppnar du bara App Store-appen och försöker ladda ner appen igen.

   För att lära dig allt om hur man stänger och startar om appar, kolla in Hur man stänger appar på iPhone.

  3. Pausa och starta om nedladdningen av appen. Det här tipset fungerar bara på enheter med en 3D-pekskärm (iPhone 6S och nyare, med undantag för iPhone XR). Det fungerar när din appnedladdning har störts av någon anledning. Om en appikon visas på din startskärm, men nedladdningen verkar långsam eller som att den inte händer, tryck hårt på ikonen för appen du försöker installera. I menyn som dyker upp från ikonen trycker du på Fortsätt nedladdning (om den redan är pausad). Du kan göra en liknande sak i App Store-appen på skärmen för appen du vill installera.

  4. Starta om iPhone. Precis som att starta om App Store-appen kan lösa problemet med appar som inte laddas ner på din iPhone, ibland måste du starta om hela telefonen. Det kan bero på att det tillfälliga felet i din telefon kan vara i operativsystemet eller en annan del av telefonens programvara. En omstart löser vanligtvis den typen av problem.

   För detaljerade, steg-för-steg-instruktioner, läs Hur du återställer alla iPhone-modeller.

  5. Kontrollera dina Apple ID-betalningsmetoder. För att ladda ner appar måste du ha en betalningsmetod i ditt Apple-ID. Det är sant även om du försöker ladda ner en gratis app. Så om du inte har en betalningsmetod i filen, eller om du har ett kort som har löpt ut kan du kanske inte ladda ner appar. Detta kan också leda till ett popup-meddelande om verifiering som krävs . Skaffa en giltig betalningsmetod som fil och du kanske kan börja ladda ner appar igen.

   För att lära dig om hur du uppdaterar din betalningsmetod och andra Apple ID-kontodata, kolla in Hur du uppdaterar Apple ID-kontoinformation.

  6. Logga ut från App Store och logga in igen. En iPhone som inte kan ladda ner appar kan vara ett tecken på att det finns något med ditt Apple-ID. Om anslutningen från ditt Apple-ID mellan din iPhone och App Store störs kan du ibland helt enkelt logga ut och logga in igen. För att göra det, tryck på Inställningar > iTunes & App Store > Apple ID > Logga ut . Logga sedan in igen genom att trycka på Logga in och ange ditt Apple ID-användarnamn och lösenord.

  7. Uppdatera iOS. När Apple släpper en uppdatering till iOS - operativsystemet som körs på iPhone, iPad och iPod touch - fixar den nya programvaran buggar. Det kan vara så att din iPhone inte kan ladda ner appar på grund av ett fel i operativsystemet. En enkel, snabb och gratis OS-uppdatering kan lösa ditt problem.

   För instruktioner om hur du uppgraderar iOS på din iPhone, läs Hur du uppdaterar iOS trådlöst på iPhone eller hur du laddar ner och installerar nya iOS-uppdateringar med iTunes.

  8. Ställ in rätt datum och tid. Tro det eller inte, men datum- och tidsinställningarna på din telefon är fel kan hindra dig från att ladda ner appar. Det enklaste sättet att lösa detta är att göra din iPhone automatiskt att ställa in datum och tid så att det alltid är korrekt. För att göra det, tryck på Inställningar > Allmänt > Datum & tid > flytta reglaget för automatisk inställning på / grönt.

  9. Återställ iPhone-enhetens inställningar. Buggar som appar som inte laddas ner på din iPhone kan ibland orsakas av ett mindre problem i dina låga nivåinställningar. Du kan inte alltid se dessa inställningar eller fixa dem individuellt, men iOS ger dig ett sätt att återställa alla inställningar. Om du gör detta kommer du inte att radera dina data, men kan lösa dessa typer av problem.

   Läs mer om att återställa dina inställningar i Hur du raderar dina iPhone-inställningar och data. I den artikeln, var uppmärksam på alternativet Återställ alla inställningar .

  10. Kontrollera Apple-ID som du använder. Om du har problem med att uppdatera en app som redan finns på din enhet kan problemet vara Apple-ID som du använder. När du laddar ner en app är den knuten till Apple-ID som du är inloggad på då. Om du ändrar Apple-ID som du använder kommer appar som är knutna till det gamla ID inte att kunna uppdateras. Prova att logga in på andra Apple-ID: er som du använde, följ instruktionerna i steg 7 ovan.

   För andra typer av hjälp med App Store-köp, läs fyra sätt att lösa problem med iTunes-köp.

  11. Få hjälp av Apple. Om du har provat alla dessa steg och din iPhone fortfarande inte kommer att ladda ner appar, behöver du hjälp från experterna på Apple. Du kan få support via nätet eller via telefon via Apples webbplats eller boka en tid i Genius Bar på din lokala Apple Store för personlig hjälp.