Huvud ny & nästa Introduktion av barn till Geocaching Adventure Game
ny & nästa

Introduktion av barn till Geocaching Adventure Game

Introduktion av barn till Geocaching Adventure Game
Anonim

Högteknologiska skattejakter får barn utomhus

Sponsrad av Vad är det här?

 • 5G trådlös
 • 3D-design
 • 3d-utskrivning
 • Smart hem
 • Raspberry Pi
 • avFred Zahradnik

  Den här författaren har en lång historia som expert på alla saker relaterade till GPS-produkter och programvara.

  Fråga dina barn om de vill åka utomhus för en vandring, och du kommer sannolikt att höra protester när de vänder tillbaka till sina skärmar. Bjud in dem på en högteknologisk skattejakt efter en geocache, så kommer de att börja peppa dig med frågor när de tar på sig skorna och går mot dörren.

  Vad är Geocaching?

  Geocaching kombinerar cool teknik med spänningen att hitta en dold låda med mysteriumpriser - inte konstigt att barn (och vuxna) tycker det är oemotståndligt. Avancerade versioner av spelet inkluderar multistep-pussel och spårbara resande objekt som geocoins och resebuggar, så det finns många nya utmaningar för att hålla barn intresserade av framtida utflykter.

  Geocaching hänvisar till att hitta dolda behållare eller objekt med hjälp av en GPS-enhet (Global Positioning System). Det finns mer än 3 miljoner registrerade geocacher dolda i mer än 190 länder, och nykomlingar i spelet är oftast förvånade över hur många cachar som finns i sina egna platser.

  Geocaching med barn kombinerar lärande och kul

  Geocaching med barn kan variera från en enkel utflykt som inkluderar en cache som är lätt att hitta till multistep-lektioner i GPS-teknik, geografi och kartläsning. Många cachar är pedagogiska till sin natur - berätta inte för barnen - och är nära kopplade till regional historia eller geologiska drag. Vissa cachar döljs av barn för andra barn, vilket gör dessa fynd särskilt tilltalande. Geocaching är en utmärkt scoutingaktivitet eftersom den inkluderar orientering och andra färdigheter utomhus. Det är också en fantastisk hemundervisning.

  Så här kommer du igång i Geocaching

  Det är lätt att komma igång med geocaching. Du behöver en kartläggande handhållen GPS-mottagare eller en smartphone med GPS-kapacitet. När du har en GPS-enhet är geocaching en gratis aktivitet.

  Att lära sig använda en GPS-mottagare med dina barn är en del av det roliga. Ditt nästa steg mot att hitta din första geocache är att besöka geocaching.com och registrera dig för ett gratis konto. När du har registrerat dig kan du och barnen söka cacheminne med många olika parametrar, inklusive postnummer och nyckelord.

  Cachebeskrivningar inkluderar en betydande mängd information, inklusive exakta koordinater för platsen, beskrivning av cachen och typ av cache (de flesta består av en vattentät behållare fylld med föremål). Du hittar också svårighetsgrader och terrängbetyg (en till fem, varav en är lättast och fem är svårast), ledtrådar, tips och kommentarer från andra som har hittat cachen.

  Barn är online-kunniga, så de kan delta i alla delar av denna process. Välj cachar med enkla svårigheter och låga terrängbetyg för yngre barn. Gå upp till mer avancerade betyg när du och barnen får erfarenhet.

  Cachar innehåller ofta små presenter och leksaker som är av intresse för barn. Cache-etikett kräver att du placerar något i cachen om du tar bort något, så tänk på att ta med några små föremål som ska läggas i cachen, minst en för varje barn. Cachar innehåller ofta loggböcker, så barnen kan logga in och lämna kommentarer.

  Avancerad geocaching

  Att resa spårbara artiklar som geocoins och resebuggar ger en intressant dimension till geocaching. Dessa artiklar har unika identifieringsnummer, och du kan leta upp dem på geocaching.com för att ta reda på var de har varit. En cache kan inkludera ett resefel som har sitt ursprung i Australien och reste via Hawaii och Quebec till ditt land. Denna information kan förvandlas till en geografikurs, eftersom barnen granskar resebuggens äventyr på en karta. Avancerad geocaching innehåller multistep-fynd som innehåller ledtrådar som leder till cachen.

  Geocaching har aldrig misslyckats med att fascinera barnen, och det är ett utmärkt sätt att få barn ut ur dörren och in på leden.

  Sju tips för geocaching med barn

  • Engagera barnen i varje steg från att lära sig att använda GPS till att välja och hitta cachar.
  • Ta med vatten, buggavvisande och hattar på cachejag.
  • Låt barnen hitta cachen efter ankomsten till koordinaterna.
  • Utbilda barnen om "ta en, lämna en" etik för cacheskatter.
  • Plocka upp ditt eget papperskorgen, eller ännu bättre, visa barnen ett bra exempel genom att plocka upp andra papperskorgen du kan hitta på vägen.
  • Ta med en kamera och anteckningsblock och penna för att skriva ner antal spårbara objekt.
  • Integrera lektioner i vetenskap, historia, geografi eller geologi i din resa.