Huvud sociala media Att installera knappen Pin It påskyndar Pinterest-upplevelsen
sociala media

Att installera knappen Pin It påskyndar Pinterest-upplevelsen

Att installera knappen Pin It påskyndar Pinterest-upplevelsen
Anonim

Spara och dela bilder enkelt

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Sociala nätverk
 • avLeslie Walker

  En multimediajournalistprofessor som täcker sociala medier, webbpublicering och internetteknik.

  Pinterest Pin It-knappen är en bokmärkningsknapp som användare av Pinterest.com kan installera i sina webbläsare för att förbättra sin upplevelse med det sociala nätverket som delar bilden. Det tar några sekunder att installera från Goodies-sidan på Pinterest.com. När den har installerats visas knappen Pin It i bokmärkesfältet i alla större webbläsare.

  Vad gör knappen Pin It?

  Knappen Pin It är en bokmärke eller lite kodavsnitt med JavaScript-kod, vilket skapar en bokmärkesfunktion med ett klick. När du har installerat, när du klickar på knappen Pin It i webbläsarens bokmärkesfält, körs ett skript som låter dig automatiskt "fästa" eller spara bilder i personliga bildsamlingar du har skapat på Pinterest.com.

  Pinterest-knappen är naturligtvis utformad för att låta dig bokmärka bilder du hittar och gillar online medan du surfar på andra webbplatser. Genom att klicka på knappen sparas en kopia av vilken bild du väljer och lagrar den, tillsammans med en kopia av bildens URL eller adress, tillbaka på Pinterest.com.

  Använd Pinterest-knappen

  När du besöker en webbsida och klickar på Pinterest-knappen i webbläsarens menyfält, visas omedelbart ett rutnät med alla möjliga bilder på den webbsidan som är tillgängliga för fästning på dina Pinterest-tavlor.

  Välj bara den bild du vill ha och klicka på Pin This . Därefter visas en rullgardinsmeny med alla dina bildtavlor på Pinterest. Klicka på nedåtpilen för att se alla dina brädor. Välj sedan namnet på kortet där du vill lagra bilden du fäster.

  Hur du installerar Pinterest-knappen

  Att installera Pinterest-bokmärket är ganska lika enkelt som att dra en liten knapp upp till webbläsarens horisontella menyfält och släppa taget.

  Överst på Goodies-sidan presenterar Pinterest instruktioner för att installera Pinterest-knappen i den speciella webbläsaren du använder. Det avkänner vilken webbläsare du använder och ger dig automatiskt de specifika instruktionerna.

  Om du till exempel använder Apples Safari säger den högst upp på sidan: "Så här installerar du knappen Pin It i Safari: Visa dina bokmärken genom att klicka på Visa > Visa bokmärkesfält … Dra bara knappen Pin It som den visas på sidan upp till webbläsarens verktygsfält och släpp.

  Se till att rätt webbläsarnamn visas på Goodies-sidan innan du följer instruktionerna.

  Idén är dock densamma för varje webbläsare. Instruktionerna skiljer sig bara i hur du ser till att dina bokmärkesverktygsfält visas eftersom varje webbläsare märker sin bokmärkesmeny något annorlunda. I båda fallen drar du den lilla Pin It-knappen upp till bokmärkesmenyn och släpper den efter att bokmärkesfältet visas.

  Så snart du tappar den kommer Pinterest-knappen att visas i menyraden.

  När du besöker webbsidor och klickar på knappen Pin It kan du ta en bild och lagra den på ett av dina Pinterest-tavlor. Om du klickar på knappen Pin It hämtar du också den ursprungliga källkoden för bilder du sparar och skapar en länk till den ursprungliga källan. På så sätt kan alla som klickar på dina bilder på Pinterest besöka dem i sitt ursprungliga sammanhang.