Huvud sociala media Instagram använder nu videovyer
sociala media

Instagram använder nu videovyer

Instagram använder nu videovyer
Anonim

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • avBrad Puet

  Har skrivit för Huffington Post och andra butiker om musik och fotografering. Hans kommersiella fotografering har dykt upp i Washington Post, VICE och Slate.

  Du kan nu se hur många gånger din Instagram-video har visats. I likhet med Facebook visar Instagram nu varför video är ett bra sätt att berätta en historia. Bortsett från berättelsen älskar berättare att se räckvidden för vart deras videor har gått. Både Facebook och Instagram vet hur detta är ett kraftfullt verktyg för marknadsförare och också ett kraftfullt ego boost för användare av plattformarna som verkligen gillar "gillar" och engagemanget i deras favoritinnehåll.

  Visningsantal visas under videoposterna där ”gillar” vanligtvis är. Du kan trycka på antalet visningar för att se antalet gillar du får i din video. Instagram säger, "det är det bästa sättet att visa hur gemenskapen engagerar sig i video."

  Varför lägga till videoräkningar

  När Instagram meddelade nyheterna på bloggen uppgav de att människor spenderar 40 procent av sin tid på att titta på videor på plattformen. "Vi ser väldigt kreativa och engagerande berättelser från första person som kommer till liv på Instagram."

  Facebook och Instagram vet att de måste tävla med liknande som Snapchat. Fortfarande är bilder inte det enda sättet att hålla din publik engagerad.

  Instagram har släppt två videoskapande appar i Hyperlapse och Boomerang. Hyperlapse är appen där du kan skapa timelapse-video och Boomerang är en gif-skapare som har blivit mycket populär bland sociala nätverk som Twitter.

  Dessa appar får långsamt dragkraft och kommer så småningom men det som återstår King Content på Instagram återstår stillbilder. Det har skett en enorm våg av Hyperlapse och Boomerang skapat innehåll. Tillägget av "vyer" istället för "gillar" är bara ett av skrifterna på väggen. Instagram berättar för oss: "Att lägga till räkningar är det första av många sätt du kommer att se video på Instagram bli bättre i år."

  Varför är detta viktigt för mobilfotografering

  Jag har sagt detta sedan mobilfotografering har blivit en "sak". Anledningen till att konsten att fotografera har antagits av miljarder människor är på grund av hur tillgänglig konstformen är för människor. Kameran är telefonen. Telefonen är nu kameran.

  Stora kameror har länge lagt till videofunktioner till sin produkt. Anledningen är att de har behövt komma ikapp smartphones. Nu kan smartphones spela in 4K-video! Appar som Replay och Filmic Pro ger nu mobilfotografer frihet att bli videoregissörer.

  Den här artikeln som är så enkel som att förklara Instagrams nya tilläggsfunktion i sin uppdatering är verkligen att skapa en kreativ kontakt för alla er mobila annonsmaterial. Inte bara ska du skapa fantastiska stillbilder med dina mer än kapabla smartphones, men du bör verkligen börja tänka på hur du skapar rörliga bilder och videor för att också dokumentera och berätta dina historier.

  En av de bästa filmerna på Sundance skapades på 3 iPhone 5s-enheter. Filmen Tangerine blåste bort kritiker med inte bara sin berättelse MEN också för att den gjordes på en smartphone.

  Nu när du vet att du kan se räckvidden för dina videor med faktiska räkningar kan du kanske inspireras till att skapa några fantastiska visuella berättelser på filmiskt sätt.

  Mobil kreativitet är fotografering och video. Här är nästa steg till den galna teknologiska smarttelefonvärlden som vi alla känner och älskar!