Huvud webbsökning Hur man besöker Mars i Google Earth Pro
webbsökning

Hur man besöker Mars i Google Earth Pro

Hur man besöker Mars i Google Earth Pro
Anonim

När du väl är i Mars-läge ser du att användargränssnittet är nästan identiskt med det för jorden. Du kan aktivera och inaktivera informationslager i lagerfönstret till vänster. Till exempel kan du söka efter specifika landmärken och lämna platsmärken. Om du inte kan se de olika objekten du har valt i fönstret Lager, zooma in. Du kan se terrängen i 3D, bilder av ytan och högupplösta banor. Du kan till och med beundra foton och 360-graders panoramaer tagna av landare, vars spår och sista positioner också är planerade. Vill du veta de senaste positionerna för nyfikenhet och möjlighet? De är tillgängliga.

En sådan överväldigande mängd val och data kan göra det svårt att bestämma var man ska börja. Om du letar efter idéer kan du kryssa i rutan bredvid Guidade turer för att visa videor när de är tillgängliga när du "reser" runt ytan. Kolla in en resenärers guide till Mars för att lära dig mer om vad du ser på Red Planet.

Besöka andra platser som ingen man (eller kvinna) har gått tidigare

Om en resa till Mars tänder en planet-roaming passion, tar Google Maps dig till en mängd andra världar också. NASA och Europeiska rymdorganisationen har gjort tillgängliga för Google tusentals bilder som samlats in av rymdskepp eller datorgenererade baserat på foton med högdrivna teleskop.

Listan över avlägsna platser som du kan besöka utan ett rymdskepp inkluderar inte bara Mars utan också Venus, Saturn, Pluto, Mercury, olika månar och mer. Genom att zooma in kan du under timmar utforska berg, kratrar, dalar, moln och andra funktioner på dessa långtgående platser; om de har fått namnet, ser du dem märkta som på en karta. Även den internationella rymdstationen är din att besöka. Google planerar att lägga till bilder när de blir tillgängliga.