Huvud e-post och meddelanden Hur man visar och skriver emojis på en dator
e-post och meddelanden

Hur man visar och skriver emojis på en dator

Hur man visar och skriver emojis på en dator
Anonim

Emojis är inte bara för telefoner längre

Meddelanden för webben visar också emojis som skickas till dig och ersätter de tomma rutorna med motsvarande emoji.

Leta efter en Emoji-knapp

Många webbaserade budbärare och desktopbaserade textplattformar stöder emojis. Twitter är ett exempel. Tidigare krävs en tjänst som iEmoji för att infoga en emoji i en tweet. Twitter innehåller nu ett emoji-galleri. Om du vill infoga en emoji i en tweet väljer du ansiktsikonen i tweeten för att öppna emoji-galleriet.

Facebook och Messenger har emoji-gallerier som gör det enkelt att skicka emojis via Facebook. Du behöver inte använda dessa emoji-gallerier. Du kan använda en tredje parts tjänst för att kopiera en emoji och klistra in den i ett Facebook-inlägg eller ett Messenger-meddelande.

Andra online-textplattformar som WhatsApp Web och Skype for Web har emojis-support också, så att du kan skicka emojis från din dator och se emojis som skickas till dig.

Hur man använder alla Skype Emoji, även de hemliga

Din e-postleverantör kan inkludera emoji-support. För att komma till emoji-galleriet i Gmail, till exempel, skriv ett nytt meddelande och välj sedan ansiktsikonen från nedre verktygsfältet.

Installera ett Emoji-tillägg i din webbläsare

Om en webbplats eller meddelandetjänster inte stöder emoji, ser du en ihålig ruta istället för emojierna på en webbsida och du hittar inte ett emoji-galleri i meddelandetjänsten.

För att få emojis på din dator, använd en webbläsarförlängning. Vissa tillägg visar emoji som de visas på mobila enheter och andra ger ett galleri med emojis.

Chromoji för Google Chrome upptäcker ihåliga rutor på webbsidor och ersätter dessa rutor med emoji-ikonen. Chromoji har också en verktygsfältknapp som du kan använda för att skriva ut emoji-tecken. Emojify är en liknande förlängning.

I Firefox-webbläsaren använder du Emoji-biblioteket för att klistra in emojis i textrutorna. Emoji Library fungerar med e-postmeddelanden, meddelanden och andra typer av textrutor. För att ersätta Unicode-emojis med sina vanliga bilder i Firefox, installerar du Emoji Everywhere.

I Safari på en Mac använder du Emoji Free för att se och skriva emoji på sociala nätverkssajter och i dina Mac-e-postmeddelanden, mappar, kontakter, kalender och mer.

För att lära dig mer om emojis, gå till Emojipedia för att hitta emoji-kategorierna, deras betydelser och olika bildtolkningar per plattform (till exempel Apple, Google, Microsoft, HTC, Twitter eller Messenger).