Huvud Sociala media Hur man visar privata Instagram-konton
Sociala media

Hur man visar privata Instagram-konton

Hur man visar privata Instagram-konton
Anonim

Kan du? Bör du? Är det lagligt?

Image
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • avScott Orgera

  Scott Orgera har varit teknisk journalist sedan 2007. Han har 25+ års erfarenhet som programmerare och QA-ledare och flera Microsoft-certifieringar.

  Instagram är en fantastisk tjänst för att dela foton med familj, vänner, kollegor och till och med kompletta främlingar. I många fall väljer emellertid människor att kontrollera exakt vem som kan och inte kan se sitt innehåll.

  Detta görs vanligtvis genom att göra deras Instagram-konto privat, vilket säkerställer att endast användare som de godkänner har tillgång till det de delar.

  Om du följer ett privat konto och har godkänts av kontoägaren bör du inte ha några problem med att se innehållet som om deras konto var offentligt.

  Var försiktig

  Om du inte är en godkänd följare av ett privat konto är saker och ting svårare när det gäller att titta på deras profil och foton. Det finns många appar på marknaden som lovar att "hacka" Instagram och låter dig se privata konton, men ingen av dem fungerar som förväntat och de som kanske inte håller så länge - eftersom Instagrams säkerhetsteam ständigt plåsterar sådana sårbarheter . Många av dessa bedrägliga tjänster har också webbplatser med mjukvara och oönskade annonser, vilket ger dig ännu en anledning till att inte använda dem.

  Lurar någon med ett falskt konto

  Detta är ett ganska underhanded sätt att visa ett privat Instagram-konto och vi kondolererar inte eller rekommenderar det. Om du inte motsätter dig att bedra konsten att bedra, men en annan potentiell bakdörr i någons privata profil är att skapa ett falskt konto och skicka dem en efterföljande begäran.

  Om ditt falska konto är inställt för att se ut som någon som de förmodligen skulle godkänna som en följare, kan du ha ett anständigt skott för att lura dem att ge åtkomst. Om du är villig att gå så långt, bör du vidta åtgärder för att se till att ditt konto ser ut som det verkliga, som att använda kvalitetsfoton, få några egna följare innan du skickar in begäran och till och med interagerar med andra Instagram-konton.

  Naturligtvis, om du känner till en kollega, vän eller familjemedlem som redan är en godkänd följare av den aktuella privata profilen kan du alltid fråga dem om du kan ta en titt via deras konto.

  Använda appar för att se privata Instagram-konton

  Det finns flera appar och tjänster som påstår sig ge tillgång till privata IG-profiler, till exempel Instagram + och Private Insta Viewer. De flesta av dessa alternativ levererar inte bara vad de lovar, utan många är kopplade till adware, virus och andra oönskade program.

  Om du har nått den punkt där du på allvar överväger att ta denna väg, kan det vara dags att bara kasta in handduken och komma till insikten att du inte kommer att se de privata inläggen.