Huvud sociala media Hur man använder ett selfie-ljus
sociala media

Hur man använder ett selfie-ljus

Hur man använder ett selfie-ljus
Anonim

Belys din bästa sida med smickrande ljus

Fästbara högerljus med ljus är idealiska för människor som föredrar att ta mer avslappnade selfies och inte bry sig om att använda sin hand för att hålla upp sin enhet. Eftersom de är mindre i storlek är de mer bärbara och ofta mer kostnadseffektiva än vanliga ringlampor.

Upplysta telefonfall

Belysta telefonfall tar ringljuset till en helt ny nivå. Detta är en telefonväska som har ett ljus som omger skärmens kanter.

Om du vill att ditt selfie-ljus ska vara så diskret och så lättillgängligt som möjligt är det upplysta telefonlådan åt dig. Eftersom det är ett faktiskt fall kan du hålla det på din telefon - vilket gör det till det mest praktiska selfie light-alternativet för dem alla. Tyvärr erbjuder inte upplysta telefonväskor samma skydd som skyddsfodral, så de sparar inte din enhet från att släppas.

Så här använder du ett standardringljus för dina selfies

Det här är väldigt grundläggande anvisningar för hur man använder ett standard ringljus och varierar beroende på vilken typ av ringljus du har.

 1. Se instruktionerna för din specifika ringlampa för att få allt monterat. Du kan behöva fästa den säkert på ett separat stativ om det inte kommer med ett eget stativ eller stativ.

 2. Placera ringljusstativet eller stativet på en robust yta och justera höjden på det.

 3. Fäst din smartphone på den mittersta delen av stativet eller stativet så att den är helt omgiven av ljuset. Att placera den i stående eller liggande läge är helt upp till dig.

  Det traditionella sättet att använda en ringlampa är att placera din enhet i ringen, men vissa människor gillar att experimentera med belysningsvinklar genom att placera sin enhet eller kamera på sidan.

 4. Öppna alla selfie- eller kameraprogram för att testa vyn och justera höjden vid behov.

 5. Slå på ringljuset och använd dimmeren för att justera ljusstyrkan.

 6. Knäpp din selfie.

  Hur man använder ett fästbart ringljus eller ett upplyst fodral för dina selfies

  Fästbara ringlampor och upplysta telefonväskor varierar alla i design och funktionalitet beroende på vilken du får och kanske vilken enhet det fungerar på (iOS eller Android), så följande instruktioner kanske inte kanske gäller din.

  1. Se instruktionerna för din specifika fästbara ringlampa eller upplysta telefonlåda. I de flesta fall bör du enkelt kunna klämma fast en högerlampa på din enhet eller fästa ett upplyst telefonfodral på det precis som alla andra telefonfall.

  2. Tänd lyset.

  3. Öppna alla selfie- eller kameraprogram för att testa vyn.

  4. Använd dimmern för att dämpa eller ljusa ljuset.

  5. Försök hålla enheten från olika vinklar, till exempel från vänster, från höger, uppifrån, uppifrån till vänster, uppe till höger och så vidare.

   Överväg att använda en selfie-pinne för att få ett längre skott eller ett stativ om du vill gå handfri.

  6. Knäpp din selfie.

  7. Glöm inte att ladda batteriet på det fästbara ringljuset eller det upplysta fodralet när batteriet blir slut.