Huvud ipad Hur man använder iPad-kalendern
ipad

Hur man använder iPad-kalendern

Hur man använder iPad-kalendern
Anonim

Använd iPads inbyggda kalender för att spåra och organisera dina evenemang

 • Siri är det snabbaste sättet att schemalägga ett evenemang. "Planera ett två timmars möte med titeln Konferenssamtal för imorgon kl. 15." Observera att du kan ange varaktighet och titel samt datum och tid. Efter att ha planerat händelsen kan du trycka på kalenderfönstret som Siri visar dig som bekräftelse för att gå direkt till händelsen i kalenderappen.
 • I kalenderappen kan du lägga till en ny händelse genom att trycka fingret på mötesdagen. Din finger måste tryckas mot ett tomt område i dagrutan. Detta har fördelen att fylla i rätt datum.
 • Du kan också trycka på plussymbolen (+) i skärmens övre högra hörn för att lägga till en tom händelse. Du måste ställa in datum och tid manuellt.
 • Schemalägg händelsen för att upprepa varje dag, vecka, 2 veckor, månad, år eller anpassat intervall genom att trycka på Upprepa.
 • Välj Varning för att skickas en påminnelse på händelsedagen, en dag före händelsen, två dagar före händelsen eller en vecka före händelsen.
 • Längst ner på redigeringsskärmen finns inmatningsrutor för URL, som är webbadressen du vill lagra med händelsen och ett anteckningsfält.

Vill du ändra standardkalendern som används för händelser? Starta appen Inställningar, välj Kalender från vänster-menyn och tryck på Standardkalender för en lista över tillgängliga kalendrar (Google, Yahoo, etc.).

Hur du länkar din Google- eller Yahoo-kalender

Möjligheten att ansluta din kalender från Google, Yahoo eller andra tredje parter till din iPad-kalender är det som gör den inbyggda appen till den bästa kalenderappen på iPad. Och det är mycket lätt att länka din externa kalender, särskilt om du redan har ditt konto konfigurerat på din iPad. Dessa kalendrar synkroniseras nästan omedelbart, så så snart du lägger till ett möte i din Google-kalender bör du se den i din iPad-kalender.

 1. Starta först appen Inställningar på din iPad.

 2. Rulla ner till vänster-menyn och välj Lösenord och konton .

 3. Om du redan har konfigurerat kontot på din iPad trycker du på kontonamnet och vänder sedan på / av-omkopplaren bredvid kalendrar till på.

 4. Om du inte har konfigurerat kontot trycker du på den tjänst du vill lägga till, som Google, Yahoo! Eller Exchange.

 5. Du kommer till värdens webbplats, måste du logga in på ditt konto.

 6. När du har loggat in på ditt konto bör kalenderalternativet vara aktiverat som standard.