Huvud programvara och appar Hur man använder Dubsmash
programvara och appar

Hur man använder Dubsmash

Hur man använder Dubsmash
Anonim

När du har laddat ner Dubsmash-appen till din enhet är du redo att filma dina egna videor. Till skillnad från många appar kräver inte Dubsmash omedelbart att skapa ett nytt konto med ett användarnamn och lösenord - du kommer fortfarande att uppmanas att göra det någon gång under videoprocessen.

Huvudfliken visar tre kategorier högst upp:

  • Trending: I den här kategorin hittar du samlingar av ljud efter tema. Klicka på Kärlek, Reality TV, Swag, Old School eller någon annan kategori för att se vilka ljud som finns i dem.
  • Upptäck: Det här är ljud som har laddats upp av andra användare, som du kan använda fritt.
  • Mina ljud: Här kan du ladda upp dina egna ljud eller se alla ljud från andra användare som du gillade när du pekade på stjärnknappen på något du gillade.

För att lyssna på ett ljud, tryck på play-knappen till vänster. Om du vill börja kopiera en video med ett valt ljud trycker du på själva ljudets titel.

02

av 04

Spela in din video

När du hittat ljudklippet du vill använda och har tryckt på dess titel kommer appen att ta dig till en flik för videoinspelning och kommer att be om din tillåtelse att använda din kamera.

Tryck på Start för att börja spela in, så hör du ljudklippet börja spela med en ljudspelare högst upp på skärmen. När det är klart ser du en förhandsgranskning av din video.

Du kan klicka på X i det övre vänstra hörnet om du vill göra om videon eller trycka på Nästa i det övre högra hörnet för att fortsätta. Du kan också trycka på den lilla smiley- ikonen i skärmens nedre vänstra hörn för att lägga till roliga emoji till din video.

När du är nöjd med din video klickar du på Nästa .

03

av 04

Dela din video

När din video har behandlats kan du välja att spara den i din kamerarulle eller dela den direkt till Facebook Messenger eller WhatsApp.

Om du planerar att dela det till sociala nätverk som Instagram måste du spara till din kamerarulle först och sedan ladda upp den via appen.

04

av 04

Visa dina dubbar på ett ställe

När du navigerar tillbaka till huvudfliken med alla tillgängliga ljudklipp bör du märka en menyknapp längst upp till vänster på skärmen.

En skjutmeny visas med tre alternativ: Mina dubbar, Lägg till ljud och Inställningar . Alla videor som du skapar visas under My Dubs och du kan lägga till ett ljud genom att spela in det, ta det från iTunes eller lägga till det från ditt galleri under Lägg till ljud .

Dina inställningar ger dig bara några anpassningsbara alternativ - till exempel ditt användarnamn, telefonnummer och önskat språk.

Det är allt du behöver veta för att komma igång med dubbning!