Huvud e-post och meddelanden Hur man avregistrerar prenumerationer från e-post med Gmail
e-post och meddelanden

Hur man avregistrerar prenumerationer från e-post med Gmail

Hur man avregistrerar prenumerationer från e-post med Gmail
Anonim

Sluta få automatiserade e-postmeddelanden med ett klick

 • Välj Avboka direkt till höger om avsändarens namn eller e-postadress. Du kan hitta detta högst upp i meddelandet.

  Ibland kan det istället läsa Ändra preferenser. Det låter dig ändra hur prenumerationsmeddelanden skickas till dig, men de flesta e-postmeddelanden har inte det här.

 • När du ser meddelandet Avsluta prenumerationen väljer du Avsluta prenumerationen .

 • Du kan behöva slutföra prenumerationsprocessen på avsändarens webbplats. Om inte, ser du bara ett meddelande från Gmail och meddelar att du har avslutat prenumerationen.

  Detta för att komma ihåg om du avbokar e-postmeddelanden

  Den här metoden för att avregistrera prenumerationen fungerar bara om meddelandet innehåller en lista-Avsluta prenumeration: rubrik som anger en e-postadress eller webbplats som används för att avsluta prenumerationen.

  Det kan ta några dagar innan den automatiska avregistreringen känner igen avsändaren eller webbplatsen, så vänta flera dagar innan du försöker detta igen om det inte fungerar första gången.

  Om Gmail inte visar länken Avsluta prenumerationen, leta efter en länk till prenumerationen eller informationen om meddelandet i meddelandeteksten, som vanligtvis finns nära toppen eller botten av meddelandet.

  Använd inte Rapportera skräppost för att avsluta prenumerationen på nyhetsbrev och e-postlistor om du inte är säker på att det verkligen är skräppost.