Huvud e-post och meddelanden Hur man avbokar prenumerationer
e-post och meddelanden

Hur man avbokar prenumerationer

Hur man avbokar prenumerationer
Anonim

Stoppa oönskade e-postmeddelanden med några enkla steg

 • En webbsida öppnas i din standardwebbläsare och visar ett meddelande som du har avslutat prenumerationen från e-postlistan.

 • Välj Avsluta prenumeration om du blir ombedd att bekräfta att du inte längre vill ta emot e-postmeddelanden från e-postlistan.

 • Gmail tillhandahåller en länk till prenumeration i rubriken på ett e-postmeddelande från en e-postlista. Du hittar också den här länken för att avsluta prenumerationen i Outlook Online.

 • Välj länken Avsluta prenumeration.

 • I bekräftelsedialogrutan väljer du Avsluta prenumeration för att bekräfta att du vill tas bort från e-postlistan.

 • Du avbokas från e-postlistan och e-postappen flyttar det valda meddelandet till mappen Skräppost eller raderade objekt.

  Markera ett e-postmeddelande från sändlistan som skräppost

  Om du tappar prenumerationen på e-postlistan inte håller alla e-postmeddelanden från din inkorg blockerar du den e-postadressen. Många e-postappar kan blockera skräppost från din inkorg.

  1. Välj ett e-postmeddelande från e-postlistan.

  2. I Gmail väljer du Mer > Rapportera skräppost . I Outlook Online väljer du Skräp > Blockera . I Outlook 2019, gå till Hem och välj Skräp > Blockera avsändare .

   I Outlook Online väljer du Sweep för att radera meddelanden från avsändaren som finns i din inkorg och meddelanden du får i framtiden.

  3. Dessa e-postmeddelanden är markerade som skräppost och skickas till mapparna Skräp eller borttagna objekt.

   Använd en avbeställningstjänst

   Om du prenumererar på flera e-postlistor och vill städa upp din inkorg samtidigt, använd en avbeställningstjänst. Det finns flera webbplatser där du kan komma åt alla dina e-postlistor från ett ställe och avsluta prenumerationen på en e-postlista genom att välja den.

   Avsluta prenumerationstjänster söka i din inkorg för att hitta meddelanden med en avbokningslänk. Om du vill använda dessa tjänster måste du ge dessa tjänster tillgång till din inkorg.

   En populär abonnemangstjänst är Unsubscribber. För att komma igång med Unsubscribber, registrera dig på Unsubscribber webbplats. När du har registrerat dig läggs en Unsubscribe-mapp till din inkorg.

   Abonnenten arbetar med Outlook, Yahoo, AOL och de flesta IMAP-aktiverade brevlådor. Abonnenten avslutade tjänsten för Gmail den 31 mars 2019 på grund av ändringar i Gmail: s servicevillkor.

   När ett oönskat e-postmeddelande levereras till din inkorg drar du det till mappen Avsluta prenumeration. Avsändaren meddelas automatiskt att du vill avsluta prenumerationen. E-postmeddelanden från dessa avsändare blockeras från din inkorg och lagras i mappen Avsluta prenumerationen tills du avslutar dig från e-postlistan.

   Använd en app för att avsluta prenumerationen

   Om du öppnar din e-post från en mobil enhet använder du en av appen för att avsluta prenumerationen för att ta bort din e-postadress från e-postlistor.

   Unroll.Me är en populär e-app för att avsluta prenumerationen som visar alla dina prenumerationsmeddelanden och ger en metod med ett klick för att avsluta prenumerationen. Unroll.Me tillhandahåller också ett sätt för dig att gruppera dina favorit-e-postabonnemang i en digest. I stället för att leta efter dessa e-postmeddelanden i din inkorg använder du digereringen för att hitta dessa prenumerationer.

   Unroll.Me har appar för Android och iOS. Unroll.Me har också en gratis online-prenumerationsservice. Logga in med ditt Google-, Yahoo-, Outlook- eller AOL-konto och Unroll.Me listar e-postmeddelanden du har fått från e-postlistor. Välj bara de e-postmeddelanden som du vill avsluta prenumerationen.