Huvud sociala media Hur du avmarkerar någon på Twitter
sociala media

Hur du avmarkerar någon på Twitter

Hur du avmarkerar någon på Twitter
Anonim

Om du är villig att ta tillbaka dem är det enkelt att göra

  • Gå till Twitter.com i din favoritwebbläsare.
  • Logga in om du inte redan är inloggad på Twitter.
  • Navigera till dina blockerade kontoinställningar genom att klicka på din profilbild, välja Inställningar och sekretess och klicka på Blockerade konton på vänster-menyn.
  • Den här sidan visar din Twitter-blocklista. Den blockerade knappen kommer att ändras till en Unblock- knapp om du håller muspekaren. För att avmarkera ett konto klickar du helt enkelt på knappen Unblock .
  • Om du av misstag blockerar ett konto när du är på deras profilsida kan du avblockera dem genom att klicka på Blockerad- knappen på den profilsidan. Det fungerar precis som de blockerade knapparna i de blockerade kontoinställningarna.

Du kan också exportera eller importera en blockerad kontolista genom att klicka på Avancerade alternativ ovanför din blockerade lista. Genom att exportera en blockerad kontolista kan du dela den med en vän, och genom att importera en låter du spegla en väns blockerade lista.

Så här avmarkerar du personer på Twitter med din iPhone eller iPad

  • Starta Twitter-appen.
  • Klicka på din profilbild i det övre vänstra hörnet på skärmen.
  • Välj Inställningar och sekretess och tryck sedan på Inställningsinställningar från menyn.
  • Blockerade konton är i slutet av innehållsinställningarna i avsnittet Säkerhet .
  • Om du trycker på ett konto från listan kommer du till deras profilsida. På profilsidan trycker du på den blockerade knappen för att avmarkera kontot. Du blir ombedd att verifiera ditt val. Tryck på Unblock för att slutföra processen.
  • När du har tagit bort blockering av ett konto kan du trycka på " < " -knappen längst upp till vänster på skärmen eller dra från vänster till höger för att gå tillbaka till sidan med blockerade konton.

Så här avmarkerar du någon på Twitter med din Android-smartphone eller surfplatta

  • Starta Twitter-appen.
  • Klicka på din profilbild i det övre vänstra hörnet på skärmen.
  • Välj Inställningar och sekretess och knacka sedan på Sekretess och säkerhet på menyn.
  • Blockerade konton är mot slutet av dessa inställningar i avsnittet Säkerhet .
  • Du kan avblockera konton direkt från den blockerade listan genom att knacka på den blockerade knappen.
  • Du kan också knacka på kontot för att visa dess profil och trycka på den blockerade knappen för att avmarkera kontot. Om du avmarkerar kontot på detta sätt blir du ombedd att bekräfta ditt val.