Huvud ipad Hur du stänger av Siri på iPad-låsskärmen
ipad

Hur du stänger av Siri på iPad-låsskärmen

Hur du stänger av Siri på iPad-låsskärmen
Anonim

 • Tryck på Touch ID & Passcode .

  Du måste ange ditt lösenord för att öppna dessa inställningar.

 • Växla Siri- inställningen under Tillåt åtkomst när den är låst till av / vit för att stänga av funktionen.

 • Du kan fortfarande använda Siri när din iPad är olåst.

  Stäng av Siri helt

  Om du aldrig använder Siri kan du stänga av den. Detta kommer att hindra någon, inklusive dig, från att använda den på låsskärmen eller när som helst. Så här gör du.

  1. Öppna inställningar .

  2. Klicka på Siri & Sök .

  3. Vrid alla omkopplare under Ask Siri till av / vit.

  4. Med alla dessa avstängningar kan du inte aktivera Siri genom röstkommando eller hålla hemknappen, vilket effektivt stänger av funktionen.

   Hur du säkrar din låsskärm ytterligare

   Det kanske inte räcker för att inaktivera Siri på låsskärmen. Du kan också komma åt aviseringar och "Idag" -vyn, som är en ögonblicksbild av kalendern, påminnelser och alla widgets du har installerat.

   IPad kommer också att visa nya aviseringar. För dig som vill ha snabb åtkomst till denna information är det praktiskt att ha tillgång till den på låsskärmen. Men om du inte vill att någon främling, medarbetare eller vän ska ha åtkomst kan du stänga av båda i samma avsnitt av inställningarna för Touch ID och lösenord som du använde för att stänga av Siri.

   Du kan också styra smarta enheter i ditt hem utan att låsa upp din iPad. Home Control fungerar med ljus, termostater och andra prylar som du har gjort "smart" i ditt hem. Försök att öppna ett smart lås eller höja en smart garageport kräver ditt lösenord om du är på låsskärmen. Men om du ska ta dig tid att låsa ut Siri och Notifications, bör du låsa hemkontrollen.