Huvud ipad Prenumerera på ett tidskrift eller tidning på iPad
ipad

Prenumerera på ett tidskrift eller tidning på iPad

Prenumerera på ett tidskrift eller tidning på iPad
Anonim

 • Klicka på Appar längst ner på skärmen.

 • Rulla ner till Toppkategorier och knacka sedan på Se alla .

 • Tryck på tidskrifter och tidningar .

 • Bläddra och ladda ner tidningar precis som om de är appar. Om du trycker på en tidning ger du mer information, inklusive användarrecensioner. Klicka på Get- knappen för att ladda ner tidningen eller tidningen.

 • Följ instruktionerna i appen för att köpa ett återkommande prenumeration och få nya nummer när de kommer ut.

  Vart går tidningarna och tidningarna?

  Tidningar och tidskrifter som du laddar ner och prenumererar på kommer att visas på din iPads hemskärm, där du kan hantera dem som alla andra appar. Du kan organisera dem i mappar, placera dem i din dockning eller ta bort dem utan att göra något annorlunda. Du kan också använda Spotlight Search för att hitta din tidning eller tidning.

  Som ett alternativ till att prenumerera på tidningar via App Store kan du också använda Apple News-appen eller dess premium Apple News Plus-tjänst.

  Hur man använder Apple News

  Apple introducerade Apple News-appen som ett centraliserat sätt att läsa nyheterna. Den samlar artiklar från olika tidningar och tidskrifter och presenterar dem baserat på ditt intresse.

  Apple News inkluderar tidningar, men News Plus ger också tillgång till tidskrifter mot en enda månadsavgift. Det fungerar på samma sätt som ett Apple Music-prenumeration: Så länge din prenumeration är aktuell kan du läsa så mycket du vill.

  Så här kommer du igång med Apple News:

  Apple News finns tillgängligt i iOS 12.2 och senare.

  1. Öppna Apple News . Det var en del av iOS 12.2-uppdateringen, men om den inte finns på din iPad kan du ladda ner den från App Store.

  2. Använd menyn till vänster för att bläddra i nyhetsämnen, kanaler (specifika publikationer) och berättelser. Anpassa listan med knappen Redigera .

  3. Apple News innehåller gratisläst innehåll från hela webben organiserat efter intressen. Klicka på Nyheter + för att bläddra bland tillgängliga premiumtidskrifter och tidskrifter.

  4. Bläddra bland tillgängliga tidskrifter alfabetiskt efter namn eller ämne med knapparna längst upp på skärmen.

  5. News + erbjuder en kostnadsfri testperiod innan månadsavgiften startar. Tryck på Try It Free för att komma igång.

  6. Med ett aktivt News + -abonnemang har du full tillgång till allt tillgängligt på tjänsten.

   Hur man avbryter ett prenumeration

   Oavsett om du har ett enda magasinabonnemang eller betalar varje månad för News +, så avbokar du dig på samma plats på din iPad. Du kan hantera prenumerationer på ditt Apple ID-konto genom att gå till Inställningar> iTunes & App Store och knacka på ditt Apple ID . Klicka på Visa Apple ID> Prenumerationer och välj den tjänst du vill avsluta prenumerationen på.

   De flesta tidskrifter och tidningar ger dig möjlighet att köpa ett enda nummer utan prenumeration.

   Hur man läser tidningar och tidskrifter på din iPhone

   Om din iPhone och iPad är ansluten till samma konto kan du köpa ett magasin eller Apple News + -abonnemang på din iPad och läsa innehållet du laddar ner på din iPhone. Du kan också aktivera automatisk nedladdning och tidningen kommer att vänta på dig.