Huvud webbsökning Hur man startar ett webbhotellföretag hemma
webbsökning

Hur man startar ett webbhotellföretag hemma

Hur man startar ett webbhotellföretag hemma
Anonim

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • av Thoke

  Har skrivit för publikationer som BrightHub, eHow och CNET. Thoke är webbinnehållschef och rådgivare med erfarenhet av digital marknadsföring.

  24

  24 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Många vill starta ett personligt webbhotellföretag som sitter i hemmet. medan vissa av dem känner att det inte är en väldigt realistisk idé, klarar andra till och med att generera tusentals dollar bara genom att återförsälja värdpaketen för topphotellföretag som HostGator, FatCow, JustHost och liknande. Det finns två saker att fokusera på; den första är att marknadsföra och marknadsföra din nya nystartade verksamhet och locka fler kunder, och den andra är att välja rätt typer av återförsäljarhotellplaner som enkelt kan användas av vem som helst för att smidigt skapa en ny värdverksamhet utan någon teknisk veta hur. Kunskap om att köra servrar är ett stort ämne i sig självt och omfattas inte här.
  Om du kan få flera back-to-back-klienter kan det vara ganska lukrativt att köra en webbhotellverksamhet. Med det sagt kommer du ganska snart att inse att marknaden är extremt konkurrenskraftig och stora hundar redan har de större pajerna på marknaden, vilket gör det mer och mer svårt för mindre företag att etablera sig eller till och med överleva för länge.

  Att locka till sig naturlig trafik från sökmotorer skulle vara en annan tuff mutter att knäcka, eftersom köp av besökare genom något som Google AdWords kanske inte ger dig den förväntade avkastningen på de investeringar du gör.

  Sälj och köp webbplatser på e-auktioner

  Det finns inget behov av att förlora hoppet, eftersom det fortfarande finns tillräckligt med sätt att genomföra jobbet. Ett av de bästa sätten är att sälja och köpa webbplatser på olika auktionswebbplatser. Gratis värd i en månad, 6 månader eller ett år kan erbjudas på varje webbplats som du säljer online. På detta sätt kommer dina listor enkelt att sticker ut, locka högre bud och generera mer vinster också. Dessa typer av marknadsföringsstrategier kommer också att locka till sig kunder som funderar på att förnya sin värdplan efter att din kostnadsfria värdperiod är slut.

  Utnyttja fördelarna med WordPress

  Wordpress är en helt gratis och lättanvänd plattform för att skapa enkla, gratis webbhotell för webbhotell. Du kan lägga till dina personliga länkar till dessa gratis bloggar skapade av människor. Detta kan hjälpa dig att generera intäkter och marknadsföra din tjänst tillsammans med att sälja uppgraderade paket till kunder som har gratis konton. Du kan också försöka bygga och skapa nya relationer med webbdesigners och olika utvecklare som utvecklar små CMS-skript.

  Bli återförsäljare

  Även om du inte vet någonting om värd behöver du inte oroa dig, för med hjälp av återförsäljarhostprogram kan du fortfarande starta din värdverksamhet. Med andra ord kan du köpa värdpaket till grossistpriser och marknadsföra dem till högre priser, precis som för något annat företag. På det här sättet kan du fokusera på marknadsföringsfronten och lämna de tekniska aspekterna till människor som vet hur de ska hantera det tekniska.

  Du behöver inte vara en stor designer

  Även om du inte är bra på webbdesignfärdigheter för att skapa dina egna webbplatser för att sälja dina värdplaner, kan du ändå klara det genom att använda privata etikettprogram eftersom de flesta är gratis att använda. De erbjuder dig olika mallar och en dedikerad kontrollpanel som kan hjälpa dig att bygga din webbplats på bara några minuter.

  Förvara en hälsosam blandning av tjänster i din portfölj

  Det är här de flesta nybörjare går fel; återförsäljarhosting betyder inte att du bara ska sälja de delade värdpaketen. Om du säljer bara ett värdpaket kommer kunderna alltid att hitta något att vara fiskig, och de kommer snart att inse att du bara är återförsäljare! Även om det inte finns något fel i det föredrar folk ofta att köpa värdpaketen direkt från huvudföretaget än genom en återförsäljare eller ett dotterbolag, eftersom de vet att du skulle få en god marginal som medelman.
  Å andra sidan, om du uppmärksammar varumärket ordentligt och erbjuder en hälsosam blandning av värdtjänster som sträcker sig från budgethotellpaket, paket för webbhotell, hosting med flera domäner till VPS, kommer du inte att stöta på sådana problem, och de flesta av dina kunder kommer aldrig att få veta att du bara är värdåterförsäljare. Så gå vidare och ge det en gå; vem vet att du kanske kan generera mycket mer pengar än ditt 9-6 jobb och arbeta som värdåterförsäljare! Du kanske också vill läsa vår artikel som diskuterar hur mycket pengar man kan tjäna på att arbeta som återförsäljare och några tips för att komma igång.